Spannende dagen

De komende dagen worden spannende dagen voor mij (en mijn familie) want morgen moet mijn broer geopereerd worden. Een zware operatie want hij heeft een aneurysma en ze gaan een stuk van zijn aorta vervangen als ik het tenminste allemaal goed begrepen heb.
Morgen ga ik met mijn schoonzusje mee naar het ziekenhuis en ik vind het ook wel heel spannend allemaal en voor haar natuurlijk helemaal.
Na de operatie gaan ze hem nog een paar dagen slapende houden om te kijken of de wonden allemaal goed genezen, hoelang dat precies is konden ze nog niet zeggen.
Nou ja dat zullen we morgen wel verder horen dan hoe of wat er zal gaan gebeuren.
Voor mijn moeder is het ook moeilijk, haar oudste zoon en hij doet veel voor haar. Voor ons brengt dat ook wel extra drukte mee want mijn broer ging iedere dag naar mijn moeder en gaf dan ook de tuin water als het nodig was.
Dus voor mijn zus en mij extra drukte om dat op te vangen de komende maanden, want ik ga er zomaar vanuit dat hij wel een tijdje uit de roulatie zal zijn.
Vanavond ook nog maar even op de fiets gestapt om de tuin water te gaan geven. Het was wel heerlijk om even nog te fietsen. Met dat warme weer is dat ’s avonds nog zo heerlijk.
Dus de komende dagen zal ik het wel druk hebben met van alles en misschien wat minder tijd om te lezen en te schrijven. Het is even niet anders. Maar goed dat heb ik wel eens vaker gezegd haha.
Ik wacht het morgen maar af en hoop maar op een goeie afloop.

15 gedachten over “Spannende dagen

 1. 5 jaar geleden heb ik een nieuwe aorta-klep gekregen. Zware operatie, en ik was blij dat ik er zelf niks van meekreeg. Immers: onder narcose. Dus ik weet een klein beetje welke tijd jullie als familie tegemoet gaan. Wens jullie veel sterkte toe en van harte beterschap voor je broer.

 2. Snel herstel

  hopelijk is de operatie goed verlopen
  is jouw broer straks, zonder zeer
  weer zo kwiek als een jonge beer
  want gezondheid kan niemand kopen

  Lenjef

 3. Nou, ondertussen hoop ik dat jullie weten dat de operatie, tot op heden geslaagd is. Het is en blijft natuurlijk spannend, tot hij van de IC mag.
  Sterkte de komende dagen.

 4. Ondertussen weet jij natuurlijk al of de operatie zélf goed gegaan is maar ,inderdaad, dat is een pittige operatie met een lange nasleep. Maar het kan helemaal goedkomen gelukkig. Wanneer zoiets niet tijdig ontdekt wordt kan het je het leven kosten dus wees maar blij dat het ontdekt is.
  Ik ken twee mensen die er goed van hersteld zijn .
  maar voor jou dus ook een drukke tijd, we zien je wel verschijnen wanneer je tijd hebt voor een up-date.

 5. @allemaal de operatie is goed verlopen. Duurde veel langer dan verwacht. Van 8 tot 17.30 om 19.00 mochten we hem even zien twee minuten. Zijn toestand is nu redelijk stabiel. Zijn aorta en nog twee aderen vervangen. Is nog steeds heel spannend allemaal. Dank voor,alle reacties.

 6. Ben een beetje laat maar lees in je eigen reactie dat de operatie geslaagd is. Heel veel beterschap voor je broer, het is geen misselijke ingreep. En sterkte voor jou, je moeder en verdere familie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s