Ik heb tranen gelachen, onnozel gedaan………

reggeenOké die tekst van de titel is niet van mij hoor maar dat snappen jullie wel maar zo was het wel vanmiddag.
Allereerst even over mijn broer, hij ligt weer op zaal alleen de blaasontsteking wilde nog niet snel genoeg weggaan volgens de artsen dus heeft hij weer een andere antibiotica gekregen die hij sowieso nog 5 dagen per infuus krijgt toegediend.
Maar hij voelde zich weer goed, vanmiddag een onderzoek naar zijn blaas en nieren gehad en dat was allemaal goed. Dus maar afwachten en hopen dat hij snel weer opknapt.
Vanmiddag gingen mijn zus en ik naar mijn moeder toe, mijn zus is haar vaste boodschappenmeisje geworden en ik doe de tuin, de was en de post. Goed verdeeld zo en na een paar weken loopt het wel allemaal en is ze er een beetje aan gewend.
We waren in Krimpen zo’n 5 km bij mijn moeder vandaan en zagen een donkere lucht, wat doen we fietsen of even ergens een bakje doen en wachten. Nou fietsen maar, regenjassen aan en gaan maar we kregen de volle laag op ons dak dus we kwamen druipend nat bij mijn moeder binnen.
Ja onze broeken maar even in de droger zei mijn zus, zullen we even een rok van ma aantrekken, wij giechelend al naar de kast gegaan en allebei een rok uitgezocht, zo komisch net alsof we weer even uit de verkleedkist iets uit gingen zoeken.
Mijn moeder draagt altijd wel klassieke rokken, recht model en netjes over de knie dus je kan je ongeveer voorstellen hoe wij er uitzagen. Ook mijn moeder zag de lol er wel van in dus eigenlijk hadden we met zijn drieën de grootste lol. En net als vroeger was het eerste wat ik deed het boord omslaan om de rok korter te maken. 😉
Broeken in de wasdroger, en een bakje gedaan. Mijn zusje probeerde een selfie te maken met haar telefoon maar dat lukte niet zo goed. Dus zei ik, ik heb mijn camera bij me dus even proberen op de zelfontspanner en zo met ma tussen ons in met zijn drieën op de foto gegaan.
Echt zo gelachen, de foto op FB gezet en we kregen echt heel lieve, leuke en ook ontroerende reacties er op.
Zo kan een flinke regenbui ook gewoon zorgen voor veel lol want was het droog gebleven hadden we dit niet meegemaakt.
Ik zal jullie de foto besparen haha, kon niet door de censuur heen.
Toen we weer naar huis gingen fietsen was de bui over en gingen de rokken weer de kast in.
Mijn zus is nog wel een rokkendraagster maar voor mij was het een heel nieuwe gewaarwording haha, behalve zo nu en dan in de tuin een makkelijk jurkje draag ik nooit rokken eigenlijk. Oude tijden herleefden weer even maar of dat een aanzet is om vaker een rok te dragen, ik denk het niet.

 

8 gedachten over “Ik heb tranen gelachen, onnozel gedaan………

  1. Haha ik heb de foto ook gezien, was inderdaad hilarisch en dat jullie gelachen hebben kan ik goed snappen!
    Fijn dat het met je broer weer de goede kant opgaat.

  2. Jammer,ik had die foto óók wel willen zien en eh….. wat heb ik dat iemand of facebook niét heeft;-) …o ja , een face book;-) Leuk toch zo’n middag giechelen!
    Ik draag helaas véél vaker een broek dan me lief is, rokken is véél leuker maar met de stevige stappers die ik helaas draag ( een elegant schoentje kan ik helaas niet meer op lopen) ziet een rok er niet uit. !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s