Cijferreeksen

buddhaVorig jaar buddhawas ik een keer bij een spiritueel centrum en daar kon iemand met mijn geboortedatum een soort analyse van me maken door middel van cijfers en kleuren aan de hand van mijn geboortedatum/jaar en tijd.
Allereerst bleek wel dat ik heel veel zwarte vakjes op mijn reeks van cijfers had staan en weinig kleuren. Wat er dan op duidde dat ik best veel mee gemaakt heb of zou maken, vertelde de mevrouw die de uitslag verklaarde. Gelukkig stonden er ook nog wel wat kleurtjes er bij die weer stonden voor gelukkige dingen.

Bij de cijferreeksen kwam de volgende beoordeling bij mij uit:

Je bent geboren op donderdag 25 december 1952

Jouw geboortedagvibratie is 25

Jij bent niet altijd de meest praktische ziel op aarde, want je leeft vaak met je hoofd in de wolken.In feite wonen er twee krachten in jou. De eerste is naar buiten gericht, naar omgaan met mensen en liefst de juiste, want jij bent wel een tikkeltje snob. Dikwijls versnipper jij je energie zelfs over teveel mensen en dingen.Uitkijken dus. Tendens twee is er één van inkeer, reflectie en analyse. Hier komt je mentaal-geestelijke kant helemaal tot uiting. Je leeft dan in een eigen en andere wereld, soms tot ergernis van je geliefde. Zelf ben je een zorgzame partner die niet nee zegt tegen iets nieuws en avontuurlijks. Zolang de partner je tijd maar niet voortdurend opeist en je jouw ding laat doen, blijft alles koek en ei tussen jullie. Op latere leeftijd kunnen nog sluimerende genezende of helderziende krachten in jou tot ontwikkeling komen.

Ook interessant voor jou is :

geboortedagvibratie 7

Jij kan en wil mensen helpen. Je bent immers uitgerust met een uitstekende intuïtie en bent daarnaast gevoelig voor vibraties waar anderen aan voorbijgaan. Je analyseert, bestudeert en laat mensen en dingen gewoon op je afkomen. Je gaat niet opzij voor moeilijkheden. Integendeel, hoe moeilijker een probleem, des te steviger bijt jij er je in vast. Om vanzelfsprekend een oplossing te bedenken. Je haat vulgariteit en bent een kunstzinnige estheet. Je laat nooit in je kaarten kijken en wordt niet snel familiair. Jij legt de lat altijd hoog. In de liefde hou je van het fysieke en ben je speels en sensueel. Je twijfelt lang, maar als je eenmaal voor iemand kiest, ga je er wel degelijk voor. Als dat er al van komt. Want in wezen kom je ook zonder partner moeiteloos door het leven. Omdat je vaak genoeg hebt aan je eigen gedachten en gezelschap.

over je geboortedag vibratie

De dag waarop je geboren bent is niet zomaar een dag. Integendeel zelfs. Voor jou is deze dag van groot belang. Omdat zijn geheel eigen vibratie voor een stuk meebepaalt hoe jij in het leven staat.

Ik zit wel eens op sterrenbeelden en daarbij behorende eigenschappen en dingen te lezen of te kijken en meestal vind ik wel iets wat klopt. Denk iedereen wel. Of van die psychologische testen en dan bedoel ik niet die flauwekul op Facebook.
Maar ik moet zeggen dat ik helemaal verrast was door bovenstaande analyse omdat ik me daar eigenlijk helemaal in herken. Dat is toch wel bijzonder eigenlijk.

12 gedachten over “Cijferreeksen

  1. Net als astrologie is dit gebaseerd op hele oude kennis, die niet voor niets de eeuwen heeft overleefd. 🙂 Wij denken wel dat we tegenwoordig overal het wiel voor uit kunnen vinden, maar dat hebben ze eeuwen terug al gedaan.

  2. Sterrenbeelden lezen is altijd leuk, ik lees dan álle sterrenbeelden kan kan er altijd bij allemáál wel iets halen dat min of meer klopt;-)
    Ik lees nog niet héél lang bij jou maar al lezende leer je mensen toch aardig kennen. Als jij een beetje snob bent eet ik m’n hoed op, dat haal ik nérgens uit!

    1. Ik ook hoor, toen ik nog werkte in de Spits en Metro en dan keken we altijd welke het leukste was en die kozen we dan voor die dag haha….. Oké nee denk inderdaad niet dat ik een snob ben, dat heb je goed gezien en bedankt voor het compliment.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s