Griezelend mooi……..

Crocosmia1Vandaag gewoon een vrije dag, geen afspraken, alleen met mezelf om lekker een eind te gaan fietsen en weer eens wat foto’s te gaan maken. Mijn ene lens is wel kapot maar heb nog een andere lens dus daar kan ik nog wel wat mee doen en weer eens naar de kringloop te gaan die nu na de vakantie weer open is.
LekkeBoom met vogels1r even lopen neuzen en alleen met een paar boeken thuisgekomen, snap niet waarom want ik lees momenteel eigenlijk helemaal niet, wel goeie voornemens maar goed daar krijg ik geen boeken mee uit.zonnebloempitten
Ach de kosten zijn het niet, 75 cent per stuk,  desnoods schenk ik ze weer aan de rommelmarkt dan dienen ze twee keer een goed doel.
Al in de tuin is er aardig wat te fotograferen. Normaliter ben ik van snel afsnijden van uitgebloeide planten maar soms kunnen ze echt mooi zijn zoals de uitgebloSpin2eide crocosmia’s en de zonnebloemen. Natuurlijk is de tuin vol met spinnen. Heb geen last van arachnofobie en dan zijn spinnen hele mooie beestjes om te bekijken. En ze zullen wel nuttig ergens voor zijn.
Spin12Een lange route gaan fietsen, overgevaren en weer naar mijn moeder gegaan. Ach zo lief, ze zei dat ze vanmorgen zo gelukkig was dus ik vroeg waarom. Nou zei ze omdat ik probeerde nog een keer of de televisie het deed en die deed het gewoon met die afstandsbediening. Was er helemaal een beetje ontroerd van moet ik zeggen.
Met zo iets kleins zo blij.
Heb inmiddels een nieuw grote weer besteld Eendmaar voorlopig is ze hiermee gered.
Nog even op visite bij mijn broer en daarna heerlijk via de polder naar huis gefietst.Zet eigenlijk nooit eenden op de foto, vind het luie, oninteressante en vaak slapende beesten met weinig actie. Maar deze twee zaten ook wel lui, dat dan weer wel, maar wel op een mooi plekkie in het zonnetje te genieten. Meerkoet waterpret
Het gras langs het fietspad hadden ze gemaaid en ik kon heerlijk even aan de waterkant zitten en wat fotograferen. Ook de meerkoeten, toch nog steeds mijn favorieten waren druk in de weer en gaan al weer bij elkaar zitten.
Genoeg te genieten en te zien in de polder dus. Lekker zonnetje, wel eeEend5n aardig windje nog maar goed om te fietsen.
Thuis heerlijk sla met tomaten, komkommers en paprika’s uit mijn eigen tuin nog en vanavond nog met een vriendin gaan fietsen.
Een heerlijke dag zo……. en ik zal geen moeite hebben om vanavond in slaap te komen denk ik zomaar.

6 gedachten over “Griezelend mooi……..

  1. Die eend op die “berg.” Het is net de bovenkant van een hoofd 😉
    Dergelijke dagen zijn de kersen op de taart. Even heerlijk in de polder de wind om je hoofd laten waaien, dat doet een mens goed.
    Ik hoop dat het goed gaat met je broer?
    Liefs Kakel xxx

  2. Ik denk dat voor iemand die veel alleen is en niet zoveel meer kan de Tv toch minder “iets kleins is” , het is haar lijntje met “beweging in huis” ! het moet fijn zijn dat je haar gelukkig hebt kunnen maken.;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s