Hemelbestormers……

Jeroen kijk in de vegtZondagochtend is meestal mijn vaste ochtend om lekker een beetje mijn dagboek bij te werken, een poosje te chatten met een vriend en naar de radio te luisteren. Ach ja wij vrouwen kunnen veel dingen tegelijk.
Normaliter al gedoucht en aangekleed maar vannacht was het wel heel laat geworden, ging half 4 pas naar bed , was toch al weer redelijk op tijd wakker maar had nog geen zin om me aan te kleden. Pyjama ochtend dus maar. Kopje thee en beschuitje er bij. 
Ik luister dan meestal naar het programma Hemelbestormers, leuk programma met van alles wat er in, meestal met een thema en vandaag was de vraag “wat voor positiefs heb je geleerd van je ex”. 
Gisteren mijn WE geschreven over verbouwen en klussen en ik dacht, ja dat heb ik toch ook voor een groot deel geleerd van mijn ex dat knutselen en verbouwen. Dat hebben we aardig wat keren gedaan vroeger, in de winkel en in ons huis. 
Veel dingen gingen niet altijd goed maar dit konden we heel goed samen. Zowel de dingen uitzoeken hoe we het wilden als het klussen zelf. Dus ik dacht, ik stuur voor de gein even een mailtje naar dat programma. Zonder telefoonnummer of zo er op, dacht hoef niet zo nodig gebeld te worden voor in de uitzending. Maar goed, zat gewoon nog te chatten steeds en toen we afgesloten hadden keek ik nog even naar mijn mailtjes en zag ik een mailtje of ik toch in de uitzending wilde. 
Ik dacht, ach waarom ook niet, het zal nu toch wel te laat zijn,was bijna een uur later geworden maar ik werd vrijwel meteen daarna opgebeld of ik toch nog in de uitzending wilde komen want ze vonden het zo leuk. 
Dus zo gezegd zo gedaan. Als slot van ons thema begon Jeroen Kijk in de Vegte de kers op de taart het verhaal van Anneke haha. Zo grappig eigenlijk. Maar vond het ook wel leuk hoor. 
Ach ja een kinderhand is gauw gevuld.Gevolg wel dat ik om 2 uur pas ging douchen en onderweg op de fiets opeens bedacht dat ik helemaal niet gegeten had door al het gedoe. Maar goed van een banaantje bij mama en het prachtige weer knapte ik wel weer aardig op. 
Voor de nieuwsgierigen de laatste tien minuten van het programma:  http://hemelbestormers.kro.nl/seizoenen/2013/afleveringen/07-09-2014

 

16 gedachten over “Hemelbestormers……

  1. Echt superleuk om te horen! Ik luister bijna elke zondag naar het programma, maar vandaag juist niet. Ik had dan trouwens ook niet eens geweten dat jij het was. 😉

  2. Ik heb geluisterd Anneke, wat leuk!! En wat ideaal, dat je dat klussen van je ex geleerd hebt! Zo zie je maar: elk nadeel hep se voordeel (hoewel ik je ex absoluut geen ‘nadeel’ wil noemen, maar je snapt hoop ik wel wat ik bedoel!)

  3. Wat een leuk gesprek! Die jij, echt op de radio 😀 Goed van je dat je die goede eigenschap heb verteld. Met modder gooien is makkelijker, maar je komt er minder ver mee. Het siert een mens ook niet, vind ik.
    Liefs Kakel

    1. Dank je wel. Heb ook wel goeie herinneringen en ben er wel een beetje trots op dat we allebei eigenlijk nooit onze gal over elkaar uitgespuwd hebben maar het binnenshuis gehouden hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s