Ingrijpen van hogerhand ??????

wordfeutEen paar dagen geleden wilde ik gewoontegetrouwe even wordfeuten. Ik vind spelletjes wel leuk om te doen maar geen spelletjes op FB of van die andere zooi. Eigenlijk het enige wat ik leuk vind is wordfeuten en klaverjassen hoewel ik dat laatste eigenlijk ook nooit meer speel op de computer. En om mijn gedachten zo nu en dan even uit te schakelen ga ik wel eens gewoon domweg zitten Spider solitair of Patience spelen.
En dat speel ik dan op mijn tablet, wordfeut meestal ’s morgens als ik nergens heen moet een half uurtje maar het gebeurt ook wel eens als ik niets te doen heb dat ik zomaar een uurtje met mensen zit te spelen.
patienceMaar opeens deed hij het niet meer als ik meer dan 1 letter op het bord zette dan gooide hij me er uit. En hij is dan ik weet niet wie maar iemand of iets die blijkbaar niet vindt dat ik niet mag wordfeuten.  Ik snap er ook niets van want ik kan nog wel chatten via wordfeut, dus kon nog wel iedereen even inseinen dat mijn spel het niet meer doet.
Het gekke is dat ook mijn Spider en Patience het niet meer doen.
Verder kan ik nog alles doen op mijn tablet, FB lezen, mijn mails lezen, telebankieren, op internet. Alles geen probleem alleen mijn spelletjes mogen niet meer.
Wat er aan de hand is snap ik niet. Moet ik het zien als ingrijpen van hogerhand dat ik beter wat anders kan doen dan die spelletjes haha…… of is er ergens iets niet goed gegaan met de instellingen. Ik zit daar nooit aan dus misschien met een update of zo iets gebeurd.
Ik weet het gewoon niet, had deze week ook geen tijd om me er in te verdiepen maar ik mis dat half uurtje zo nu en dan wat woordjes legspidergen wel dus. Hoezo verslaafd haha…. en kan nog wel wordfeuten op mijn telefoon maar dat vind ik zo’n gepriegel met die kleine lettertjes, niks voor mij.
Dus deze week als ik wat tijd over heb nog maar weer even aan de bak, of juist mijn extra vrije tijd hierdoor aan andere dingen besteden. Ook een optie natuurlijk…… Mijn TO DO lijstje is nog lang genoeg.

14 gedachten over “Ingrijpen van hogerhand ??????

 1. Jeetje wat vervelend, bij mij is een spelletje met jou beëindigd… je zou’resigned’ hebben…
  En helemaal eraf gooien en opnieuw installeren die app al geprobeerd?

   1. Balen zeg… Ik heb voor mijn telefoon de betaalde versie gekocht (bij Google Play). Werd gek van die advertenties en zo. Maar ik speel het maar heel af en toe op mijn telefoon eigenlijk.

 2. Een spelletje spyder speel ik ook dagelijks wel, maar dan hebben we het wel gehad .Ik vind het leuker om gewoon met mensen een spelletje te spelen maar ja, Henk is geen spelletjes mens;-(
  Maar jij bent gewoon op rantsoen gezet volgens mij;-)

  1. Eigenlijk vind ik samen met iemand gewoon aan tafel ook leuker maar ja dat komt er meestal niet van dus dan is zo even wordfeuten, zo nu en dan even een praatje wel leuk.
   Al denk ik ook wel eens. Soms zit ik op een zaterdagavond met mijn buren (!!) wordfeut te spelen, zou het niet leuker zijn om met zijn drieën om de tafel te gaan zitten. Maar goed dit is wel vrijblijvender, als ik even geen zin heb stop ik. Ach alles heeft twee kanten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s