Op naar de 100 ………

Hiep hiep hoera !!!!!

Vandaag is mijn moeder 99 jaar oud geworden dus begonnen aan haar 100ste levensjaar en ik ben heel blij dat ze er nog steeds is, zeker zoals ze nu nog is.
Natuurlijk merk ik dat ze heel oud wordt, vaak dezelfde verhalen vertelt maar waar ik soms ook nog zo mee kan lachen. Waarin ik ook zo veel van mezelf herken, het lijkt wel steeds meer te worden.
Zoals gisterenmiddag toen ik tijdens mijn fietstocht even langs wipte.  Mijn zus had wat lekkere dingen gekocht voor haar verjaardag. Ze viert het vandaag niet maar pas volgende week maar misschien komt er toch nog wel iemand langs.
Ze had ook een doos met lekker bonbons op tafel gezet van de week en als ik kom zijn er al aardig wat uit.  Dus ik zeg lekker zijn ze hé.  Ja zegt ze lachend,  die vliegen het doosje uit. 😉
En zo lang ze dat nog heeft en zo op haar eigen manier haar dingen nog kan doen hoop ik dat ze  ook 100 jaar in gezondheid mag worden en ik nog veel op visite mag komen.
mama en simba

 

22 gedachten over “Op naar de 100 ………

 1. Echt heel bijzonder Anneke! Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder. Fijn dat ze nog zo heerlijk kan genieten van alles. Dat wens ik haar alle dagen toe!

 2. Van harte gefeliciteerd Anneke. Wat een leeftijd. Geboren in de eerste wereldoorlog, dat kunnen er maar weinig zeggen. Ze ziet er nog pittig uit. Het duurt dus nog even maar alvast een heel fijne verjaardag gewenst.

 3. Van harte gefeliciteerd, Anneke! Wat fantastisch dat je moeder zo oud is en nog zo fit! Geniet ervan en koester het. En ik denk dat het mede te danken is aan jouw liefde en zorg voor haar!

 4. Echt een kranig besje, je moeder. Gefeliciteerd met haar 99-ste verjaardag! Dat het voor haar maar een gezond en voorspoedig nieuw levensjaar mag worden. Hiep, hiep 🙂
  Liefs Kakel

 5. Levensdraad

  wanneer de dunne draden van ‘t korte bestaan
  heel fragiel
  gesponnen op het levenswiel
  soms breken blijft toch het weven verder gaan

  Zij het een beetje te laat, toch een dikke proficiat! 🙂
  Lenjef

  1. Dank je wel, ja dat vind ik ook hoor. Echt een last vind ik het niet maar soms kan je het slecht hebben als ze zo op een onderwerp door blijft gaan en steeds weer opnieuw als een plaat die blijft hangen. 😉

 6. Wat geweldig is dat! Als je deze ongelooflijke leeftijd weet te halen is dat toch een enorme prestatie vind ik! Van harte gefeliciteerd met je moeder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s