Daten

hartjesVanavond zat ik boer zoekt vrouw te kijken, ja ik vind het gewoon leuk om naar te kijken wat een ander er ook van vindt.
Nu heb ik in de loop der jaren ook een aantal keren en date gehad met leuke en minder leuke ervaringen erbij.  Heb er ook nog wel een paar vrienden aan over gehouden waar ik nog steeds wel mee praat.
De laatste tijd zit het allemaal op een laag pitje, wel op een heel laag pitje, het heeft geen prioriteit, alleen het idee dat je weer zo iemand moet leren kennen, dingen over jezelf vertellen, kijken of er een klik is. Weer ergens afspreken en als het dan niet klikt weer opnieuw beginnen misschien en waarvoor.
Natuurlijk is het soms wel leuk om een maatje te hebben. Gisteren vierde mijn moeder haar verjaardag, heel gezellig er kwam veel familie. Ze doet dat altijd bij mijn zus en toen mijn moeder en de meeste andere al weer weg waren bleef er nog een groepje van 9 mensen over die bleven eten. Veel gelachen, mooie verhalen, gewoon zo’n ontzettend leuke avond.
En dan gaan de andere ook weer weg, allemaal samen naar huis, ik weet hoe het dan gaat, je komt thuis en dan praat je er nog even wat over na hoe het was.
En op zo’n moment mis ik het dan best wel, voel ik het wel als een gemis om in een leeg en koud huis weer te komen.
Maar goed dat zijn zo de momenten, heb ook veel momenten dat ik zo geniet van mijn eigen ding kunnen doen, eten wanneer en hoe laat en wat ik wil, mijn tijd zelf indelen, nou ja al die dindatengen waarbij je normaal rekening met elkaar houdt.
Vanavond dacht ik opeens, ik heb een paar jaar geleden nog eens een keer voor de grap wat omschrijvingen van mannen gekopieerd in een bestandje en ging op zoek en ja hoor, ik vond ze weer.
Nou denk ik niet dat dit een doorsnee van de mannen is die willen daten, natuurlijk heb ik de gekste er uit gezocht maar het geeft me ook wel een beetje te denken of ik het überhaupt nog wil. 😉 😉
Hier komen er een aantal……:
Ik ben een man en woon in de provincie Gelderland.  Ik ben 66 jaar. Ik ben op zoek naar iemand die voor het slapen gaan nog wel even wil chatten over de alledaagse dingen en misschien nog wel meer.
Ik moet wachten tot ik alleen ben, dus geen vragen hierover stellen
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

k ben een man en woon in de provincie Zuid-Holland (postcodegebied 23..). Ik ben 57 jaar. Ik ben geen 57 jaar. Kan het niet wijzigen. Ik ben 65 jaar. Ik zoek iemand voor hobby, vriendschap
Dat is wel grappig natuurlijk 

Ik ben een man en woon in de provincie Gelderland. Ik ben 59 jaar. Ben wars van ingebakken regeltjes en gewoonten, verder ben ik geen 59 jaar maar 69 jaar, kan het niet gewijzigd krijgen.
Overigens klopt mijn biologische leeftijd niet met de realiteit, die komt dichter bij de 62 of 63 jaar zowel geestelijk als lichamelijk.
Kom dit vaak tegen, blijkbaar voelen mannen zich altijd tien jaar jonger dan ze zijn

Kijk uit naar die lieve, nette, warme, verzorgde, aardige, spontane VROUW / VRIENDIN, een VROUW / VRIENDIN die zich echt VROUW voelt
Zo het is maar dat je het weet…….bestaan er vrouwen met zoveel goede eigenschappen, ben bang van niet

lieve niet onaantrekkelijke man zoekt een eveneens lieve vrouw, leeftijd is echt onbelangrijk
denk je niet in hokjes en sta je open voor een romantische ontmoeting mail me dan want mijn bel doet het niet   (Woont samen dus)
Al weer een, zijn bel mag dus niet klinken anders hoort zijn huisgenoot het 😉 Zegt het er nog wel eerlijk bij dat hij samenwoont, er zijn er ook zat die dat niet doen.

Meestal vinden de mensen als je 70 jaar bent,dat je dan oud bent. Nou zo voel ik me niet,hou erg van humor,maar ook van een goed gesprek,ben romantisch en zit niet achter de geraniums
Deze vind ik dan wel weer een soort ontroerend eigenlijk 

29 gedachten over “Daten

 1. Gut Anneke, die boer Geert, daar wil je toch niet aan denken. Die arme vrouwen. Ik vind het gewoon een beetje gênant. Kun je beter maar alleen thuiskomen.
  Maar wie weet, zeg nooit nooit. Heb je die buschauffeur nog eens gezien?

  1. Nou vreselijk he, wat een eng mannetje eigenlijk haha. Inderdaad gewoon een beetje gênant met zijn verse worst in de soep alles zoals hij het wilt, lijkt me geen makkelijk mannetje hoor al is ie wel grappig voor zo op tv dan. Nee die buschauffeur heb ik nooit meer gezien haha, ga heel weinig met de bus. Ben ook niet zo dringend op zoek hoor moet ik zeggen. Komt het wel leuk en anders maar niet hoor.

   1. Zo is dat. Alles liever dan een boer Geert. Maar jij staat nog zo volop in het leven en bent zo sociaal dat de mannen vast als een blok voor he vallen. Ze denken natuurlijk dat je allang al bezet bent;-)

 2. Bij die boert Geert dacht ik meteen: Ik vertrek. Zelf heb mijn huidige partner via daten gevonden. Dat was wel een barre, lange zoektocht met veel koffie en snel wegwezen. Verder 🙂 🙂

 3. Wat een heerlijk onderwerp eigenlijk, als je even vergeet waarom je er ook weer achter kwam dat alleen zijn toch zijn kwalijke kanten heeft. Ik gun iedereen – al ben je 100 – een mens, man of vrouw, als gezelschap en geliefde. Maar wat is het moeilijk om via de digitale weg van tegenwoordig de inhoud achter alle mooie verpakkingen te ontdekken.

 4. De laatste is de meest eerlijke reactie. Ontroerend gewoon.
  Een vriendin zoeken terwijl je nog getrouwd bent of samenwoont…het is me toch wat!
  BZV ken ik niet. Volgens mij ben ik de enige 😉
  Liefs Kakel

 5. Over boer zoekt vrouw kan ik niet meepraten want dat zie ik niet. Die advertenties zijn wel hilarisch. Maar ik kan me voorstellen dat je ze voorzichtig hebt opgeborgen in het laatje curiosa.
  Er moeten toch wel mannen zijn die een beetje normaal in elkaar zitten. Maar ja, die klik he. Da’s een vreemd fenomeen.

  1. Je zou toch eens moeten kijken haha er gaat een wereld voor je open ;). Er zijn vast wel leuke en normale mannen hoor heb ook een paar leuke mannen leren kennen waarvan ik er een paar nog steeds spreek zo nu en dan. Maar om weer te gaan daten heb even geen zin momenteel om al die inspanningen weer te doen.

 6. Jij bent gelukkig heel reëel en nuchter maar ik snap heel goed dat alleen thuiskomen na een gezellige avond toch “eenzaam” is !
  Die “gelukszoekers zijn natuurlijk hilarisch maar het lijkt me nog heel lastig om de serieuze types eruit te selecteren.! Ik volg BZV niet dus boer Geert zegt me niets maar dat “onze lieve heer rare kostgangers heeft”weet ik natuurlijk wel!

  1. ja dat zijn de mindere momenten als je alleen bent. Maar ik herinner me nog veel rottere momenten toen ik nog wel samen was. Dus misschien dat ik daarom ook niet zo hard loop en daardoor ook misschien te kritisch ben. Ik weet het niet, Het maakt me nu ook even niet zoveel uit. Wie weet komt er nog wel eens een leuke man op mijn pad maar gewoon in het wild tegenkomen lijkt me makkelijker en niet zo gedwongen als zo’n date.

 7. Wat een leuk logje Anneke! Ik ben al 2x BZV vergeten… hahaha.
  Dergelijke profielen komen me zeer bekend voor, haha. Heel veel mannen die bezet zijn…
  Ben namelijk ook heel langzaam aan het rondkijken ;-). Erg leuk moet ik zeggen 🙂

  1. Je mist wel wat hoor. Ja ik pas even momenteel. Geen zin om weer af te spreken. Ik wens je succes er mee. Vond het in het begin ook heel leuk hoor moet ik zeggen en heb er ook een paar leuke mannen ontmoet.

 8. Tja ik ben een leek op dat gebied en bzv kijk ik nooit.In mijn omgeving ken ik wel mensen die steeds op ‘zoek’zijn,maar ze hebben vaak zoveel ‘eisen’.Daar verbaas ik mij dan wel eens over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s