Een beetje warmte

zonsondergang4Gisterenavond had ik gegeten en keek naar buiten en zag daar de prachtigste kleuren in de lucht die de beste schilder niet kan weergeven. Grote groepen kauwen nestelen zich in de bomen om daar de nacht te verblijven zoals het iedere avond gebeurt met een hoop kabaal.
Sinds weken pak ik mijn fototoestel en loop naar boven om weer eens wat foto’s voor mezelf te maken die niet voor de krant bestemd zijn, wat een prachtig gezicht is het.
Als ik terugkom in mijn kamer/keuken weet ik ook wat ik nog een beetje mis in mijn strakke benedenverdieping en dat is wat warme kleuren.
In de kamer gaat het nog wel met de open haard, wat kaarsen, gezellige kleurige accessoires maar in de keuken is het nog aardig steriel vind ik zelf wel, Kauwen4daar mis ik nog wat. Zelfs de briefjes met spreuken en dingen op mijn magneetbord hangen strak en recht.
Dus de komende weken maar eens hier en daar gaan kijken voor wat dingen die het vast wat leuker en warmer zullen maken.  In de kamer zullen dat wel wat kleurige kussens worden en in de keuken zal ik wel even zien nog.
Als ik mijn huis binnen komt ruikt alles nog zo heel erg nieuw en is alles beneden zo schoon, daar hoef ik voorlopig even niet te poetsen in ieder geval.
Vanmiddag nog wat plintjes wezen halen bij Karwei, heb nog steeds de auto dus dat is wel even makkelijk al was ik liever gaan fietsen maar met die plinten is dat ook geen optie natuurlijk. De plinten maken het wel af eigenlijk, ziet er mooi uit zo.  Nu alleen nog even mijn deur wat afschaven en ophangen en een strip op de kast dan ben ik helemaal echt klaar.
Ga toch maar weer even naar de fietsenmaker vragen of mijn fiets al klaar is met een voorspeld mooi weekend wil ik hem wel graag hebben.Zonsondergang Hij is nog niet klaar maar hij verwacht dat het onderdeel vandaag binnenkomt want hij had de factuur al gehad.
Neem anders mijn e-bike mee zegt hij, dan kan je toch het weekend fietsen en kan ik hem op mijn gemak repareren voor je. Dus dat gedaan, heerlijk idee dat ik het weekend weer kan gaan fietsen. Heel veel zin in.

22 gedachten over “Een beetje warmte

 1. Mooi hè, ik had iemand aan de telefoon die zei, het is hier een prachtige lucht en toen ik naar buiten keek was het hier ook zo! Beetje kleur doet veel hoor Anneke… succes met je zoektocht!
  En fijn dat je lekker kunt fietsen al is het dan niet op je eigen fiets. Zit er nou nog garantie op die pech van je?

  1. Ja gelukkig is het nog steeds garantie en die wordt dan ook verlengd. Bovendien had ik een dure verzekering afgesloten waarin 5 jaar garantie ook valt dus wat dat betreft kost het me niets maar het is wel heel erg lastig moet ik zeggen en frustrerend ook.

    1. Heb nog geen idee, durf amper te zeggen dat ie het momenteel goed doet haha. Maar het is wel zo heb al drie dagen gefietst. Dus afwachten maar…… Hoop niet op wordt vervolgd.

 2. ooohhhh wat is het je goed gelukt die mooie luchten op de foto te krijgen!
  Ik zat vanavond ook in de auto op de snelweg toen de lucht zo mooi kleurde!
  Kleur in de keuken kan al van setje keukendoeken komen;-)

 3. Maak een afdruk van de zonsondergang en hang die in je keuken! Ik vind ‘m echt prachtig. Gisteravond heb ik ook naar de lucht staan kijken. Ons eigen Noorderlicht.
  Wij gaan morgen ook fietsen. Tot onderweg 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s