Lazy monday…….

paaslijn11Had vandaag echt een luie dag, heerlijk hoor, weer laat opgekomen, miezerig weer, beetje grijs gewoon geen zin om meteen te gaan douchen en aankleden dus even een halve pyjamadag gehouden.
Weer uitgebreid zitten ontbijten, denk dat ik dat er maar in hou voor de zondag is wel relaxed eigenlijk, ontbijt en lunch tegelijkertijd om een uur of 11 haha.
Gekookt eitje, beschuitje met rosbief, jus d’orange, warme kleine pannenkoekjes, kopje thee. Dat smaakte heerlijk, krantje er bij. Wie doet me wat.
Nog een tijdje zitten chatten met een vriend.
Vanmiddag was ik uitgenodigd om te komen eten, we zouden eerst een aperitief nemen en dan hoefde ik alleen maar aan te schuiven en niets meer te doen.
Een strak plan . Een goeie kok in de keuken en dus heerlijk gegeten zonder er maar iets voor te hoeven of mogen doen.  Hoe goed kan je het hebben toch.
Nog even na het eten bijkomen van al het heerlijks en wat zitten bankhangen.
Zo werd deze Pasen die vooraf gezien wat saai en eentonig leek te worden toch juist een heel gezellige en hier en daar verrassende Pasen voor mij.
Heb de vooruitzichten voor deze week gezien, het lijkt echt voorjaar te worden heb er helemaal zin in. Kort weekje dus gauw weer weekend……..eet smakelijke

10 gedachten over “Lazy monday…….

  1. En ik vandaag maar steeds denken dat het maandag is. Is het al dinsdag… Fijn voor mijn man, hoeft hij maar een kort weekje te werken.
    De zon schijnt, Anneke!
    Liefs Kakel

Plaats een reactie