Merry Christmas…….

Meerkoet 21Misschien denken jullie, zo die val is harder aangekomen zeker, want Merry Christmas in april, dat is of een hele late wens of een heel vroege. Nee hoor vanmorgen ging mijn werkgever naar de Sligro en daar kregen alle klanten een gratis doosje chocolaatjes en die gaf hij aan mij. Pas toen hij thuiskwam zag hij dat er op stond “Merry Christmas”. Die wilden ook hun oude zooi kwijt blijkbaar.
Meerkoet 16We konden er wel om lachen en de chocolaatjes smaakten er niet minder om hoor.
En iedereen had gelijk vandaag was de spierpijn nog erger.
Maar goed ik had afgesproken om foto’s te gaan maken bij de Koningsspelen, voor de krant en ook de kabelkrant en website van RTV Krimpenerwaard. IMG_4892
Dus toch maar op de fiets gestapt en naar de verschillende locaties gegaan. Het was prachtig weer en de kinderen waren overal met heel veel plezier bezig met allerlei spelletjes.
IMG_4924Van sportverenigingen tot een survival in een speelbos. Echt heel leuk om te zien.
Onderweg langs een landweggetjes zag ik opeens een moeder meerkoet met vijf van die pulletjes die net geboren waren. Vader meerkoet was druk heen en weer aan het zwemmen en zoeken om hapjes te brengen bij de hongerige kleintje. Echt een prachtig gezicht en gewoon even een half uurtje genomen om te gaan zitten in het gras, kijken en fotograferen.
BallonThuisgekomen weer op de bank neergeploft en gewoon uren liggen slapen, helemaal stijf en stram wakker wordend en de adviezen om een hete douche te nemen maar opgevolgd.
Opeens hoor ik iets in de tuin en als ik ga kijken zie ik een ballon wel heel laag overkomen, het lijkt wel of ie even wil komen buurten. ballon1Mijn camera ligt nog op tafel dus heel snel nog een paar foto’s genomen. Blijft altijd een fascinerend gezicht al zou ik er zelf nooit in hoeven te zitten.
En ik weet nu ook wat ik, als ik ooit weer ergens op een datingsite inschrijf daar op ga zetten:  Ik zoek een man die net als ik gewoon lekker zonder kleedje of iets zomaar in het gras gaat zitten………. zouden die er zijn ???  😉

15 gedachten over “Merry Christmas…….

 1. De kids hebben zich prima vermaakt zo te zien.
  Leuk. Ben zelf eens mee geweest met een luchtballon. Prachtig!! Het uitzicht en de ervaring!! zou graag nog eens mee gaan 🙂
  Ik heb geloof ik iets gemist van je val?? Zo even terug lezen. Hoe is het nu met de spierpijn??

  1. Ja het was geweldig die kinderen hadden natuurlijk prachtig weer. De dag van hun leven.
   Ja de spierpijn gaat wat beter gelukkig, alleen mijn knie rommelt nog aardig vervelend.

 2. Wat een plaatjes zijn die prulletjes.
  Inmiddels is het drie dagen na je val en ik hoop dat de spierpijn nu minder aan het worden is. Sterkte.

 3. prachtige foto’s van die ukkepuk meerkoeten!
  Vervelend die spierpijn natuurlijk maar ondertussen zul je nu het ergste wel gehad hebben.
  Moet je doén schrijf die zin op voor als je zover bent( anders vergeet je hem) want dáár moet gewoon de juiste man op afkomen!

 4. Misschien wel goed dat je die afspraak had staan, want nu moest je er wel uit. Had je thuis gebleven was je echt niet vrolijker geworden vermoed ik.
  Ja, bijzonder hé dat zo’n ballon gewoon blijft varen op de luchtstroom.

  1. Nou het is heel erg en vind me soms ook heel kinderachtig maar kan soms best chagrijnig worden van pijn en dingen niet kunnen doen dit ik wil doen. Maar goed het gaat gelukkig weer wat beter.

 5. Leuk logje weer Anneke.. En ja, als je op je profiel zet op zo’n datingsite krijg je vast heel erg leuke reacties. Mannen vinden dat vast leuk hoor en wie weet zit hij er wel tussen 😉

  1. Ja even nog maar niet eerst maar van de zomer gewoon lekker van alles doen misschien tegen de winter weer eens haha….. hoewel dan gaat ie natuurlijk niet meer in het gras zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s