ZZzzzzz ZZZzzzz

Kan momenteel heel de dag wel slapen, pff het lijkt wel of alle vermoeidheid van de laatste maanden deze week eruit komt en misschien is dat ook wel zo.
Had deze week echt een paar dagen geen afspraken en dat ook gehouden. Best nog wel dingetjes gedaan in huis en tuin maar gewoon lekker relaxed en iedere dag gewoon ’s middags een tijd geslapen.
En behalve afgelopen nacht ook gewoon de nachten normaal geslapen, normaal is dan voor mij een uur  of 7 slapen.
Vanmorgen uurtje gewerkt en daarna wilde ik eigenlijk nog even lekker gaan fietsen maar het leek wel of de vermoeidheid op me viel en ben naar huis gegaan en als een blok op de bank in slaap gevallen een paar uur. Heerlijk zo’n siësta.
Heel lui daarna op mijn stretcher gaan liggen in de schaduw in de tuin, terras aan het water, kopje thee, muziekje en zelfs bijna een  boek uitgelezen. Hoe lang is dat geleden.
Net zo lang buiten gebleven tot het begon te onweren, viel allemaal wel weer mee, code oranje was het hier zeker niet en het scheelde weer even mijn tuin sproeien vandaag.
Nu  net 10 uur heb ik al weer slaap, probeer nog maar even op te blijven anders is mijn dag en nachtritme helemaal van slag af.
Hoop dat ik morgen wat meer puf heb om even lekker te gaan fietsen, misschien geeft dat me weer een beetje energie voor de komende twee weer wel drukke weken.

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

15 reacties op ZZzzzzz ZZZzzzz

 1. Maak er een fijn weekend van en rust lekker uit! Doe maar lekker lui, blijkbaar heb je het nodig…

 2. Harrij Smit zegt:

  Gewoon lekker aan toegeven. Je hebt het kennelijk nodig. Geniet er maar van 🙂

 3. Je zult het nodig hebben Anneke, gewoon lekker aan toegeven en met een paar dagen zal het wel weer normaal zijn! Slaap lekker vannacht! 🙂

 4. rietepietz zegt:

  Je zal het nodig hebben, ook wel herkenbaar. Zolang het moét kun je alles maar als de druk dan van de ketel is mág je moe zijn van jezelf en dan bén je ook moe!

 5. minoesjka2 zegt:

  Dat overal kunnen slapen op dit moment en het moe zijn komt me bekend voor, maar bij mij komt het duidelijk door de medicijnen en ik hoop echt dat dat nare bijverschijnsel afscheid van me neemt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s