Vakantie………..

trouwen1De komende twee weken heb ik vakantie al blijf ik voor de krant nog wel even de mailtjes doen maar ga niet actief op zoek voor reportages. Ben er ook best aan toe na zo’n onwijs drukke week voor me.
Wil kijken of ik nog misschien een paar dagen ergens naar toe ga of anders gewoon zo nu en dan een dagje weg of lekker gaan fietsen is voor mij ook vakantie hoor.
Vanmiddag ben ik nog even met mijn vriendin naar de hoorspecialist geweest, ze had in het ziekenhuis ook nog buisjes in haar oren gekregen dus haar gehoorapparaten moesten opnieuw afgesteld worden. Ze heeft me twee weken vakantie gegeven zei ze haha…… maar goed ze rijdt nog geen auto dus heb wel gezegd als het echt nodig is dan bel je maar hoor.
En de nieuwe bruiloft die er aan komt, ik mag er gelukkig nu over praten, had me al bijna een paar keer versproken maar nu mag ik het vertellen al zal ik het niet aan de grote klok hangen, dat moet ze zelf maar doen maar  “MIJN ZUS GAAT TROUWEN”.
Vorige week kwamen ze samen om het me persoonlijk te vertellen en ook te vragen of ik hun getuige wil zijn. Ik werd er helemaal blij van en of ik ook de foto’s wilde maken en ceremoniemeester zijn haha.
Nou ja vrouwen kunnen veel dingen tegelijk maar tegelijk tekenen als getuige en foto’s maken is lastig maar dat wordt wel geregeld. Zoonlief is ook heel handig met de camera.
Eigenlijk had ik ze niet eens gefeliciteerd en toen ik gisteren bij haar was zei ik dat ook en heb ik het ook gedaan. Dat was even heel emotioneel en we hebben echt samen even staan knuffelen en sniffen (en nog meer haha). Tenslotte is en blijft ze altijd mijn kleine zusje en ik ben zo blij voor haar.
Voor haar is het de eerste keer dat ze gaat trouwen. Ze heeft wel 20 jaar samengewoond met haar vorige man die overleden is maar ze waren niet getrouwd. Zijn kinderen waar ze nog steeds een goede band mee hebt zijn ook getuigen en zijn dochter.
Dus ze vindt het echt heel spannend en hoewel ze niet in vol ornaat wil trouwen wil ze natuurlijk wel iets speciaals om aan te trekken.
Dus dat wordt shoppppppppppppppppppennnnnnnnn.  We hebben al een aantal winkels uitgezocht waar we willen gaan kijken want het mag wel iets meer worden dan een C en A tje.  En ja ook natuurlijk voor mezelf, als getuige op haar bruiloft wil ik me in een jurk of rok hijsen, helemaal niet mijn ding maar goed.
Leuke vooruitzichten om te gaan doen dus. Het wordt wel pas volgend jaar februari 1 dag voor haar 60e verjaardag.  (trouw niet voor je 60 bent of nee zo was het niet maar klinkt leuk).
In mijn hoofd borrelen ook al eetrouwenn hoop ideeën wat ik voor dat stel zal gaan doen, heb er echt zin in. Een leuk vooruitzicht al vast voor de komende winter.
Als alles gaat zoals het nu gaat en iedereen gezond en alles blijft zal het dan half januari feest zijn omdat mijn moeder dan 100 hoopt te worden en een maandje later mijn zus trouwen…. super leuk.

21 gedachten over “Vakantie………..

 1. Wat een heerlijk logje, word er helemaal vrolijk van! Fijn voor je zus dat ze nu wel gaat trouwen met deze man. Fijn dat ze weer gelukkig is! En jij valt in de boter met die neus van je, leuk! En ja een mooie jurk is echt leuk op zo’n speciale dag! Geniet alvast van de voorbereidingen.
  En van je vakantie natuurlijk… neem je ook vakantie op je blog?

 2. Wat een bijzondere feestelijkheden ga jij tegemoet met inderdaad een heleboel voorpret!
  Alleen al lekker shoppen voor zo’n gelegenheid is reuze leuk. Als jij je niet op je gmak voelt in een jurk zóu je dat niet hoeven denk ik, er zij ook prachtige feestelijke broekpakken voor dames hoor.
  Van mooie stof en met een wat luxer jasje of bloesje met een elegant schoentje kun je er óók beeldschoon uitzien.
  Maar ik vind het inderdaad altijd een mooie reden om weer eens “in vol ornaat” te hijsen” 😉

  1. Ik ben ook niets verplicht hoor maar lijkt me gewoon wel leuk om bij zo’n gelegenheid ook eens in een rok of jurk te verschijnen….. hoewel of dat nou met fotograferen handig is dat weet ik dan ook weer niet.

 3. Wat een mooie vooruitzichten voor de eerste maanden van 2016 🙂 En ja, plannen maken en voorbereiden is haast net zo leuk, veel succes en ik hoop dat het deze twee weken beter weer word dan vandaag, want dan zal er weinig gefietst worden.

 4. Een feest plannen is wel aan jou besteed! Wat een eer om getuige én fotograaf te mogen zijn. Jij hebt heel wat om naar uit te kijken. Maar nu eerst: vakantie.
  Liefs Kakel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s