Vliegen als een vogel………..

Al jaren ben ik gefascineerd door helikopters, waarom weet ik eigenlijk niet maar het lijkt me een bijzondere ervaring om een keer te vliegen er in.
Nu is er in de Krimpenerwaard een fotowedstrijd waarbij je een helikoptervlucht kan winnen en natuurlijk heb ik daar aan mee gedaan.
Alleen…………. natuurlijk heb ik stemmen daar voor nodig.

https://www.facebook.com/TourdefranceHaastrecht/app_448952861833126

Maar ook als je hem niet leuk vindt mag je van mij stemmen hoor haha……
Ik koos eigenlijk voor deze foto omdat de lucht prachtig is en zag de honderden vogels op de lichtmast een beetje symbolisch voor het vliegen. Hoop dat andere dat ook zo oppikken al twijfelde ik meteen al weer over mijn keuze van foto.

Zijn er foto’s die je mooier vindt dan de mijne, dat geloof ik zeker wel dat die er bij zitten, sterker nog heb hele mooie gezien, maar dan hoef je niet te stemmen hoor.  (Dit is een grapje) .
Dieneke http://hollandswelvaren.blogspot.nl/ pakte het meteen op en maakte reclame op haar blog voor mij, zo ontzettend lief van haar.
Bovendien stuurde ze me nog een mooi liedje over een helikopter, had er nog nooit van gehoord… Vliegen als een vogel in een helikopter, het lijkt me zo ontzettend gaaf om een keer mee te maken………

 

20 gedachten over “Vliegen als een vogel………..

 1. Zag me fb berichtje al langs komen 🙂 Ik ga zeker stemmen, en hoop en duim dat je gaat winnen 🙂 en vervolgens verwacht ik dan wel heel veel mooie foto’s van uit de heli, dat snap jij ook wel hahahaha

 2. In 1998 heb ik in de heli mee mogen vliegen met mijn schoonzoon die vlieginstructeur was.Het was een hele ervaring. Wie weet lukt het je te winnen.
  Groetjes, Ria

 3. Gestemd hopelijk want hoe het nu precies werkte.

  Paar jaar geleden met mijn vader een vluchtje vanaf vliegveld Lelystad gedaan. Bijzonder leuke ervaring vond ik het.

 4. Ik heb zelf geen facebook en dat betekend meteen dat ik niet bij anderen op facebook kan komen.
  Geeft niet want meestal stem ik niet op dit soort acties waarbij het meer gaat om wie het grootste netwerk heeft dan om wie het beste werkstuk heeft geleverd. Bij verhalen zie je dat vaak en dan zou ik dus álle verhalen moeten lezen om naar eer en geweten te kunnen stemmen. Alle foto’s bekijken is natuurlijk wél goed te doen maar ja, kan ik ergens anders dan op facebook kijken en eventueel stemmen als ik jouw foto écht de mooiste vind?
  Ik gun jou je helikopter vlucht evengoed van harte als je maar belooft dat ik niét mee hoef de lucht in , dat lijkt me afschúwelijk!

  1. Nee volgens mij kan het alleen via Facebook. Ja misschien heb je wel gelijk van die eerlijke keuze of een groot netwerk. Nou ja ik heb 256 FB “vrienden” en tot nu toe maar 44 stemmen waaronder ook nog een flink aantal bloggers dus zo enthousiast stemmen ze niet op mijn foto die FB-ers. Ja denk dat het met veel verkiezingen zo gaat. Je gunt iemand wat en of dat altijd de mooiste, de slimste, de beste zanger, het beste verhaal of wat dan ook is. Daar spelen zoveel factoren mee. Kijk als voorbeeld maar naar het songfestival van bepaalde landen altijd elkaar kiezen en iedereen dat blijkbaar ook normaal vindt. Zou het niet op mijn weblog en FB zo hard promoten als ik het niet zo ontzettend graag zou willen. Maar goed misschien word ik zelfs nog terug gefloten omdat ik ook voor een krant foto’s aanlever. Heb niet eens de voorwaarden nog gelezen omdat deze actie bijna al weer voorbij was. Dus ik duim nog steeds dat ik win, je hoeft niet mee, mag ik wel zwaaien als ik toevallig daar overvlieg haha….;)

 5. Ik kan helaas niet op je stemmen want ik heb geen fb… Vliegen in een heli is gaaf! Wij hebben lang geleden tijdens onze huwelijksreis gedaan. Ik zal duimen dat jij de wedstrijd wint!
  Lieve groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s