Ik ga de lucht in……….. !!!!!

Herfst Loebos 1Een paar weken geleden schreef ik over de fotowedstrijd waaraan ik meegedaan had en waarmee ik een rondvlucht in een helikopter kon winnen en vandaag zag ik op de site staan dat ik dus inderdaad gewonnen heb……
Oeps ik kreeg ook meteen de zenuwen een beetje want hoe vaak ik het al gezegd heb dat ik zo graag een keer in een helikopter zou willen vliegen vind ik het toch ook wel heel spannend moet ik zeggen.  Heb verder nog niet gehoord waar wanneer en hoe maar ga er zo maar vanuit dat ik dat wel te horen ga krijgen binnenkort.
Iedereen die op mij gestemd heeft wil ik natuurlijk bedanken. Binnen 1 dag had ik 52 stemmen dat is toch hartstikke leuk natuurlijk……..

En ik hoop dat ik niet te zenuwachtig ben om ook nog wat foto’s te maken of misschien ga ik maar gewoon eens genieten van het uitzicht zonder camera voor mijn gezicht……
Herfst Loetbos 37Zo super leuk vind ik het…..

En hier nog een paar foto’s van de Krimpenerwaard vandaag. Wat een schitterend weer hadden we weer. Dit ga ik dus lekker van bovenaf bekijken en als ik niet al te zenuwachtig ben ook fotograferen natuurlijk……………

 

33 gedachten over “Ik ga de lucht in……….. !!!!!

   1. Ja, het is wel heel spannend. mijn kleinzoon van 10 won een helikoptervlucht omdat hij de vragen van de speurtocht door het RMO goed had beantwoord. Hij vond het geweldig!

    1. Oke ja ik zal het wel ervaren hoor. Heb er veel zin in. Ook een leuke prijs en een belevenis voor zo’n jongen zeg. Mijn zoon heeft twee jaar geleden gevlogen in een helikopter boven de Grand Canyon toen hij daar op vakantie was. Hij vond het ook super mooi om te doen en vroeg al als er iemand mee mag haha ……

 1. Wat onwijs leuk voor je, gefeliciteerd en het is je van harte gegund. En ja, we verwachten natuurlijk tenminste wel een foto van je als je in vol ornaat in je stoel zit, duw gewoon de piloot even je camera in z’n handen;-)

  1. Haha dank je wel. Ja zoonlief heeft al toegezegd om me weg te brengen, hoopt dat er nog iemand mee mag en dan wil mijn schoondochter graag, zoonlief heeft al eens gevlogen in een helikopter boven de grand canyon dus dan mag hij foto;s van ons maken ;).

  1. Ik weet het niet maar heb al veel vragen gehad om mee te mogen. Dus Trees ik zet je op de lijst erbij ;). Maar zonder gekheid. Ik hoor het nog wel kreeg vandaag de officiële bevestiging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s