And so this was Christmas……..

415da06774d18bcad0208235149cf638Kerstmis weer voorbij en ik kan terugkijken op twee mooie dagen vol warmte letterlijk en figuurlijk. Gezellig eten met elkaar, lachen, helemaal verwend, veel mooie reacties via alle media kan ik wel zeggen. Waar blijft de tijd dat je gewoon kaarten per post kreeg. Nu komt alles via apps, mailtjes, telefoon, FB, blog, zelfs via wordfeut of triviant komen ze binnen.
Kortom voor mij een prima kerstfeest.
Eerste Kerstdag jarig, ben heel erg verwend met onder andere een beauty dagje, een workshop fotografie en nog wat leuke andere dingen.
Met de familie en vrienden gegeten, niet onwijs veel over gehouden gelukkig en dat kan ik de rest van de week gewoon opeten dus.
Vandaag ben ik eerst naar mijn moeder geweest, het was heerlijk weer om te fietsen, wel een heel erg stevige wind.  Met mijn moeder gegeten en even op het orgeltje van haar zitten spelen wat oude kerstliedjes. Kan niet zo goed spelen maar dat hoort mijn moeder toch niet meer en ik hoorde haar met haar krakerige stem meezingen. Vond het echt heel ontroerend zo mooi.
Een extra stuk door de polder gaan fietsen, heen voor de wind en daarna 7 km tegen de wind in en ondanks mijn ondersteuning is het flink aanpoten. Maar zo heerlijk die rust want er zijn weinig mensen op de been/fiets. Vanmiddag weer bij mijn zus aangeschoven en daar gegeten haar (a.s.) man is vandaag jarig.
Weer op tijd naar huis terug gefietst en lekker naar zo’n domme film zitten kijken, ik kan het niet laten maar  even niet nadenken, languit onderuitgezakt op de bank helemaal niks en kijken naar een film die ik al 10 x of zo gezien heb toen mijn zoon nog klein was. Die kon er ook niet genoeg van krijgen.
Kerstmis is weer voorbij, ook prima, terug naar gewoon met een rustig weekje (geen krant deze week) voor de boeg. Even wat bijkomen, hopelijk veel fietsen en een beetje mooi weer.

11 gedachten over “And so this was Christmas……..

  1. Nog van harte gefeliciteerd Anneke.
    Morgen nog enkele uurtjes bezoek en dan is het allemaal voorbij. Vind ik ook niet erg , het was fijn maar ook vermoeiend.
    Fijne zondag,
    Groetjes, Ria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s