15 gedachten over “Overzicht 2015

  1. Nou dat is inderdaad bijzonder maar als ik naar de statistieken kijk dan is het meestal iemand die mijn blog helemaal zit te lezen of zo. Dan krijg je vaak van die uitschieters. Of wordpress moet aan 1 april moppen doen haha. En jij een van de vaste reageerders, heel leuk en bedankt daarvoor.

 1. O ja, dat doet wordpress altijd, ik heb ‘m nog niet volgens mij. Altijd leuk om er rond te spitten al zijn de meeste dingen wel voorspelbaar. We weten natuurlijk wel ongeveer hoe alles zit!

  1. Ja dat is wel zo hoor maar toch bedankt voor het geven van de meeste reacties ….heel leuk om te lezen natuurlijk…… En lees ook graag jouw blog en je gekke streken, gewoon mee doorgaan hoor.

   1. Ja hoor ga ik zeker, en ondertussen heb ik mijn statistieken ook binnen. Jij staat ( mét Marja) óók bij mijn top 5 reageerders;-) we hebben gewoon een hartstikke leuke “leeskring” met een tamelijk vaste kern.

    1. O wat leuk, ja ik kom graag even bij je lezen altijd. Dat is inderdaad het mooie van een aantal vaste lezers die toch een beetje “vrienden” geworden zijn al is het dan virtueel toch is het waardevol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s