Lachen is gezond……

lachenVanmorgen had ik afgesproken met mijn zus om de laatste benodigdheden voor haar trouwdag sieraden en lingerie te gaan kopen voor haar grote dag. Nou niets leukers dan dat natuurlijk om te gaan snuffelen. We hadden afgesproken om naar Gouda te gaan en eerst wilden we even naar mijn moeder maar toen ik onderweg was hadden we opeens allebei tegelijk zoiets laten we eerst maar naar Gouda gaan en op de terugweg naar mijn moeder.
Het is nog stil op de weg en ik vind meteen een goede parkeerplaats. Zussie moest meteen even een sanitaire stop dus even naar de Hema en dan ook maar meteen een bakje doen. Ik loop vast naar het restaurant om het te bestellen en ik zie dat heel het restaurant vol zit. Ik kijk verbaasd en realiseer me opeens dan dat je daar voor 2 euro kunt ontbijten tot 10 uur. We besluiten alleen een croissantje te nemen, met jus en koffie. Nou dat was al een grappig begin.
Buiten lopen we zo te bedenken wat ze nog moet hebben dus ik zeg tegen haar Something old, something new, something borrowed, something blue. Iets blauws heeft ze infavor_sticker_something_old_new_borrowed_blue-p217966281347697211bah05_400 haar jurk, als ze geen sieraad kan vinden mag ze een mooie ketting lenen van een vriendin, nou ja voor de rest is alles nieuw, en we lopen te denken over oud.
“Nou oud ben je zelf al ” zeg ik tegen haar en meteen liggen we helemaal in een deuk van het lachen… en als ze dan even later maar tegen een deur blijft duwen terwijl er trekken opstaat dan krijgen we weer de slappe lach.
Het zette wel de toon van de dag, we hebben heel wat sieraden gezien, heel wat lingerie bekeken maar niet wat zij wilde hebben eigenlijk. En op een gegeven moment zijn we het ook wel zat. We blijven gewoon lacherig alle lingerie bekijken. Als bij een lingerie zaak de verkoopster met drie dames tegelijk bezig is heeft ze het helemaal gehad er mee. Ach dat komt nog wel ze heeft nog 5 weken om dat aan te schaffen, trouwens ze zit echt niet zonder hoor.
Bij de zaak waar ze haar kettingtrouwjurk heeft gekocht heeft ze een mooie ketting gepast maar die kostte best nog veel en hoewel ze het hartstikke goed heeft was dat opeens iets waarop ze wilde bezuinigen. Maar dan is het gewoon zo, als je wat leuks gezien hebt wat ook mooi stond vind je het gewoon niet meer.
Dus ik zei ook tegen haar, nou geef je zoveel geld uit aan die bruiloft van je waarom ga je dan op zo’n ketting opeens besparen en dat vond ze dus eigenlijk ook wel.
Ondanks dat we allebei gewoon zonder ook maar iets gekocht te hebben weer thuis kwamen was het een super leuke dag want lekker lachen is zo goed voor een mens.

16 gedachten over “Lachen is gezond……

    1. Ja het is heel leuk hoor om zo dicht er bij te zijn bij de voorbereidingen. Soms wel lastig om mijn mond te houden tegen andere hoe ze er uitziet en zo maar heb het nog volgehouden. (alleen mijn schoondochter even stiekem foto’s laten zien haha)

  1. Een topdag ondanks dat jullie niet geslaagd zijn voor de dingen waarvoor je op stap ging;-)
    Gewoon die ketting gaan halen natuurlijk, je bent nou eenmaal niet zó vaak de bruid!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s