100 jaar

Vandaag is mijn moeder 100 jaar geworden, wat een leeftijd zeg.
Het werd ook wel tijd dat de datum kwam want ze werd steeds onrustiger over wat ze aan moest, hoe laat de burgemeester zou komen en of er iemand zou zijn om te helpen.
En hoewel we het al 100 keer gezegd hadden dat we er op tijd zouden zijn, dat haar kleding allemaal schoon in de kast hing,  bleef ze me toch maar iedere keer weer bellen.
Ook niet erg maar ben zelf nu ook wel blij dat DE dag voor haar daar is gekomen en ook dat ik zelf weer opgeknapt ben om er bij te kunnen zijn.
Vandaag gewoon bij haar thuis met de kinderen en de burgemeester die komt en volgende week zaterdag een receptie in een zaaltje dat we gehuurd hebben.
Toch wel een bijzondere mijlpaal moet ik zeggen en ben blij dat ze er nog steeds is, zoals ze nu is gaat het nog steeds redelijk goed in haar eigen huisje.
Lieve mama al zal je dit nooit lezen, van harte gefeliciteerd met je 100 ste verjaardag …….FB mama felicitatie

33 gedachten over “100 jaar

 1. Van Hartelijke Hot Hulk gefeliciteerd.
  Zo oud en je dan nog zorgen maken?
  Je moet dan wel van haar houden, toch?
  Wens jullie fijne feesten!

 2. Van harte gefeliciteerd met deze 100ste verjaardag van je moeder.
  Lijkt me héél bijzonder om mee te maken, het moet toch ook wel veel voldoening geven dat jullie het met z’n allen mogelijk maken dat ze nog zelfstandig woont. En ga je nu zélf het stukje voor de krant schrijven of is er voor de gelegenheid een andere schrijver aangetrokken!

  1. Ze valt niet in mijn district waar ik voor schrijf. Dus het heeft ook niet in een streekkrant gestaan. Zo uniek is het tegenwoordig niet meer dat ze een verslaggever sturen. Ach het was zo ook goed hoor.

 3. Honderd jaar: wat ontzettend bijzonder! En ze woont nog op zichzelf, zij het dan met hulp van deze en gene. Van harte gefeliciteerd met je lieve moedertje. Nu op naar de 101.
  Liefs Kakel

 4. Hartelijk gefeliciteerd, mama van Anneke. Ik wens u heel fijne dagen en…ga vooral gewoon door en op (komaan niet van dat benauwde) naar de 110.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s