Trut dat je bent……

Gisteren zat ik een reactie te lezen die begon met Trut dat je bent…… 
Nou ben ik al met veel namen aangesproken maar dit had ik eigenlijk nog niet vaak bij de hand gehad. https://gewoonanneke.wordpress.com/2015/04/21/meedenkende-mensen/
Dit stond er dus:
Trut dat je bent. Duidelijk dat je ook zo een domme NL ambtenaar bent geweest. Wat jij en de desbetreffende ambtenaar hebben gedaan kunnen we plaatsen onder “amateuristische corruptie praktijken”
Iets waar Nederland top in is geweest en nog steeds is!! Je geeft hiet toe dat je de boel hebt opgelicht. En hopelijk krijgt dit nog voor jou een staartje. En anders zorg ik er wel voor dat jij als oplichter word opgepakt. Sterker; het is mogelijk om jou harder aan te pakken aangezien jij “oud ambtenaar” bent
Hopelijk promoveer je van ambtenaar naar een gedetineerde!! Want dat gun ik je echt. top van jouw om hier het zog. goede voorbeeld te geven. Het zal mij niet verbazen als jij weer zo een buitenlander bent. LEER ONZE JEUGD GEEN SHIT!!!

En Provadydit alles onder een artikel waarbij in de ambtenaren prees omdat ze zo mee dachten met het aanvragen van een ID kaart destijds voor mijn moeder. De mail was ondertekend met Dosapple dus ook nog iemand die niet voor zijn identiteit uit wil komen.
Of hij heeft het verhaal niet goed gelezen of het is gewoon iemand die van schelden houdt, ik weet het niet. Maak me er ook niet zo druk om, nou ja wel een beetje. Om die mensen die ongenuanceerd vaak via de mediakanalen hun gal spuwen zonder enige vorm van nadenken.
Volgens mij moet het ook zijn trut die je bent in plaats van trut dat je bent.…….. en top van jouw mag ook gewoon zonder w toch?  en het zog.goede voorbeeld snap ik ook niet helemaal. En ik geef hiet toe tja zelf schrijf ik dat altijd met een r (typefouten daargelaten die heb ik ook zat haha)
Nou ja een beetje buitenlander ben ik natuurlijk wel met mijn 50% Friese bloed wonend in de Zuid-Hollandse polders.
Maar toch gaf het me wel te denken. Iedereen mag een eigen mening hebben, mag die ook als reactie geven onder mijn blogs. Graag zelfs.
Ooit had ik ook een keer op FB een foto geplaatst van een traumahelikopter waar bij de reactie door zoveel mensen opeens gereageerd werd, iets dat ik zeker niet gewild had en heb alles gewoon verwijdeBerichten-van-social-media-verwijderenrd. Het werd zo persoonlijk iedereen wist precies hoe het ongeluk was ontstaan en wie er bij betrokken waren en hoe erg het was. Achteraf heel erg want de man was overleden. En dat terwijl ik zelf verder nergens op had gereageerd.
En deze reactie heb ik ook maar verwijderd. Vond dat geen opbouwende kritiek waar ik iets mee kon. Krijgen jullie wel eens van die gekke reacties??

29 gedachten over “Trut dat je bent……

 1. Het is me ooit, in m’n begintijd bij “space van msn” één keer gebeurd. Nooit wakker over gelegen maar ik heb het ook niét verwijderd
  Integendeel, ik heb er een logje over gemaakt (wat jij nu eigenlijk dus ook gedaan hebt) Je kunt het niet iedereen naar de zin maken en er is helaas een groeiende groep mensen die dit als dagtaak lijkt te hebben, anoniem mensen proberen te kwetsen of op z’n minst af te kraken.
  Het is verder nooit meer voorgekomen maar wie bij Rietepietz aandacht wil kan het ook krijgen hoor.;-)
  https://rietepietz.wordpress.com/2008/03/30/positief-met-negatief/

 2. Vervelend dit soort dingen. Het gaat hier over zo’n futiliteit, zeker op de leeftijd die je moeder toén al had. Maar goed.. ja, ik heb 3/4 jaar geleden ook van iemand heel erg vervelende, snerende reacties gehad. Heb mezelf proberen te verdedigen met grapjes eerst, later serieuzer, maar het hielp niet. Dus bleef ik uiteraard weg. 2 lieve mannelijke bloggers hebben me nog een soort van verdedigd en het echt voor me opgenomen in reacties. Toen werd er wel wat ingebonden, maar ik was er toen al echt klaar mee. Al had ik er toen het gebeurde echt wel last van hoor, zo onheus, was gewoon heel persoonlijk.. Maar verder nooit gelukkig!

 3. Een tijd terug heb ik ook zo’n negatieve reactie gehad, maar niet zo erg als deze nu, dit gaat meer richting bedreiging.
  Maar inderdaad goed dat je het weg hebt gehaald, hoop dat het je plezier in bloggen niet gaat tegen houden,d at zou jammer zijn.
  Het ongenuanceerd je mening geven op internet baart mij ook zorgen, als je soms hoort/leest hoe sommige mensen denken dat ze alles maar kunnen schrijven ……… zorgwekkend.

 4. Tegenwoordig heeft iedereen overal een mening over die hij/zij dan wereldkundig wil maken.
  Ik zou het weggehaald hebben, al vind ik de oplossing van Rietepietz ook een goeie. Eigenlijk heb ik nog nooit een heel negatieve reactie gehad. Sowieso moet ik – als iemand de eerste keer een reactie achterlaat – deze eerst goedkeuren voordat de reactie zichtbaar wordt.
  Zo’n anonieme scheldpartij in slecht Nederlands zegt veel meer over de persoon die de reactie geschreven heeft, dan over jou!

 5. wat vreselijk, en wat moedig dat je er over durft te schrijven en niet wegkruipt. Ik ben niet zo flink, zou subiet stoppen als ik gemene reacties zou krijgen.

 6. Deze schrijver heeft het kennelijk moeilijk met zichzelf. Iemand om diep medelijden met hem hebben. Echt raken kan hij je niet, daar is het stukje te lachwekkend voor. Je zult je er ook wel niet echt druk om maken. Maar toch goed dat je het plaatste. Een beetje humor is nooit weg.
  Zoiets heb ik nog nooit op mijn blog gehad. Wel eens een kwetsende brief over de post met alleen een onduidelijk poststempel. Weggegooid maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s