Hoog bezoek……

Tja was zal ik zeggen over deze dag, het was natuurlijk fantastisch weer en we hebben een groep jonge meiden die deze dag het programma voor hun rekening namen en die deden het gewoon geweldig.
Vanmorgen gingen ze knutselen, schilden en zwaarden maken en voor de grotere kinderen die daar niet meer zo’n zin in hebben hadden ze bedacht dat die het decor mochten schilderen.
En ’s middags opnieuw een experiment om een speurtocht niet met foto’s, beschrijvingen of iets dergelijks uit te zetten zoals voorgaande jaren maar met een app.
Iedereen die als leiding meeging had een bepaalde app gedownload en daarop was dan de route aangegeven die ze moesten lopen en de opdrachten die ze op bepaalde plaatsen moesten doen.
Heel eerlijk gezegd was ik wel benieuwd hoe dit zou gaan dus maar het ging echt geweldig, soms viel even en app stil maar dan was het een kwestie van herstarten en konden ze weer verder. De kinderen waren wild enthousiast en al snel hoorde we de naam Viking Go……noemen.
Vanavond hadden we het openingsfeest, het Vikingschip landde in het dorp en via een schatkaart moest de naam gevonden worden tussen de kinderen in het dorp. Dat de muziek het niet deed mocht de pret niet drukken.
Het is ook altijd een avond dat vaders en moeders, opa’s en oma’s komen kijken naar de hutten. Een gezellige avond was het. En het Huttendorp werf officieel geopend door de wethouder die gewoon gezellig meedeed en met een hengeltje met de naam er aan samen met een van de Vinkingen ging zitten vissen.
Het is echt een leuke vrouw en ze ging bij alle kinderen kijken, op de foto met in haar kielzog de Vikingen.
En vanmiddag was er hoog bezoek, een gekartelde aurelia vond het wel gezellig bij ons. Op een gegeven moment kwam ze gewoon op mijn hand zitten en bleef ook zitten, hoe ik mijn hand ook bewoog. Kon met mijn rechterhand gewoon even mijn lens verwisselen terwijl ze gewoon bleef zitten. Echt een prachtig gezicht was het.
En Riet, hier komt is hoor de foto van de Vikingen in kostuums…Teamfoto (Small)

5 gedachten over “Hoog bezoek……

  1. Whahaha, ik hoef maar een hint te geven en wordt op m’n wenken bediend, leuk!
    Ja ik heb zelf altijd veel kostuums geknutseld dus vind het erg leuk om te zien dat je met betrekkelijk eenvoudige middelen toch de boel leuk aan kunt kleden. Creatief gedaan hoor!
    De kinderen zijn daar echt te benijden, zó leuk dat er zoveel aandacht is ze, daar zullen ze later nóg met héél veel plezier op terug kijken.

Plaats een reactie