Enorm verwend……

Opening 6 (Medium)Vandaag de tweede dag Huttendorp, een regendag dus het programma moest aangepast worden.
En mijn bewondering voor het team dat er vandaag was overdag die meteen het programma omgooien en een bingo/disco in de grote tent gingen organiseren.
Prima opgelost. Vanmorgen was er al een creatieve ochtend in de grote tent en gingen de kinderen snoephuisjes maken, hoe leuk was dat. Wat dat betreft is het zo fijn om een heel jong team (behalve ik zelf dan natuurlijk haha) te hebben die met andere ideeën en oplossingen komen en zelf nog wat dichter bij de jeugd staan dus en enthousiast met ze meedoen.
Vanavond hadden we een feestelijke opening en was het gewoon droog, lekker en scheen zelfs het zonnetje nog even. We bestaan dit jaar 35 jaar en ik doe al vanaf het begin mee. Over de afgelopen jaren zou ik nog heel wat blogjes kunnen vullen zoveel leuke, minder leuke dingen ook,  maar voornamelijk leuke Huttendorpen die er geweest zijn met inmiddels heel veel verschillende teams met daarin mensen met hun eigen ideeën en sterke punten.
De wethouder kwam het Huttendorp openen. Voor het zover was werden de sponsoren die we hebben door ons in het zonnetje gezet. We hadden mini shirtjes laten maken maatje 68 en die ingelijst en die hebben we aan onze sponsoren cadeau gegeven. Dat werd best gewaardeerd gezien alle reacties.
Twee medewerkers die al 20 jaar meedoen ook werden in de bloemen gezet. Voor alle kinderen was er kinderchampagne en voor de sponsoren taart bij de koffie.
Ik was nog zelf druk bezig met het maken van foto’s hier en daar toen ik op het podium geroepen werd. De wethouder sprak me toe en bood me namens de gemeente een cadeaubon aan en persoonlijk van de wethouder (is echt een leuk mens, ben haar al heel wat keren tegengekomen) kreeg ik een button met daarom I’m 35….. zo leuk natuurlijk.
Later werd ik ook nog door het team bedankt met bloemen en een bon voor een overnachting in een hotel met uitgebreid ontbijtbuffet voor twee personen.
Had je iets in de gaten, vroegen ze na afloop in de nabespreking, ze hadden het stiekem al maanden geleden met de wethouder/gemeente geregeld.
Ik had er echt helemaal niets van gemerkt, dat maakte het ook des te verrassender eigenlijk.
Kortom weer een geweldige dag in het Sprookjeshuttendorp en wat waren onze teamleden leuk gekleed vanavond als sprookjesfiguren….. echt super………

18 gedachten over “Enorm verwend……

  1. Helemaal terecht dat je zo gewaardeerd wordt. Niet niks hoor 35 jaar als vrijwilliger dit soort evenementen helpen organiseren. Petje af. Gaat nog moeilijk worden met wie je die hotelbon gaat verzilveren;-)

    1. Ja inderdaad, dat laatste heb ik nog wel een paar opties voor. Vind het natuurlijk leuk om met Wim ergens een nachtje naar toe te gaan maar gezellig met een vriendin of zusje lijkt me ook wel leuk hoor in de kersttijd ergens winkelen of zo. Ik zie het nog wel.

    1. Ik ga nog wel door al zijn er nu wel een paar die mee willen gaan draaien met het penningmeesterschap en dat is een goeie zaak. De jeugd moet het toch gaan overnemen dan ga ik er wel foto’s maken haha…..

  2. Wat een gouden team zeg 🙂 Jij inclusief.
    En al dat verwennen is zo te lezen dubbel en dwars verdient ………. want, penningmeester bij zo’n groot meerdaags evenement zijn is niet niets !!

    1. Het lastigste is om al die jonge honden die enthousiast zijn maar niet altijd nadenken over het te besteden bedrag in het gareel te houden haha. Maar dat lukt wel aardig hoor, geef ze gewoon voor bepaalde zaken een budget en gaan ze er over heen moeten ze het eerst vragen of even bellen of zo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s