Vakantie………

Zo even nog een kort blogje voordat ik op vakantie ga. Nog even wat drukke dagen gehad, begrafenis opa Chantal had nog wat afspraken voor de krant even hier en daar in mijn huis nog wat ontstoffen en mijn koffer pakken.
Mag van mijn lief niet te veel meenemen maar zelf belde hij nog wel wat hij niet mocht vergeten. ;).

Het weer Midsland
Even regelen dat iemand mijn tuin zo nu en dan bewatert en de vuilnisbak buiten zet. Buren informeren dat ik er een week niet ben, altijd handig als ze dat weten.
Afijn allemaal van die dingen die ik altijd doe voordat ik op vakantie ga.
Vrijdag gaan we met de trein, hopen elkaar te ontmoeten in Amersfoort om verder samen te reizen naar Harlingen. Ook wel een missie op zich want we hebben nog wel eens in verschillende treinen gezeten hoewel de afspraken goed waren. Komt vast wel weer goed.
Heb er best veel zin in en heb even stiekem naar de vooruitzichten gekeken die ik graag wil geloven al wisselen ze soms per dag maar deze hou ik er maar in haha.
Nou ja even niet meer, schrijven en lezen op blogs niet meer reageren, even pauze dus allemaal fijne dagen en tot over ruim een week weer.
Terschelling here we come…………..
Vakantie Terschelling

 

23 gedachten over “Vakantie………

  1. Heel schappelijk weer volgens het lijstje, iets koeler dan toen wij er waren maar niet veel.met af en toe een zonnetje best aangenaam fietsweer. Ik ben nu al benieuwd naar je foto’s en verhalen.
    Goede reis en heen héél fijne vakantie.

  2. Ben te laat net als iedereen die nu nog reageert! Maar ik wens je toch een heerlijke week op Terschelling. Is ook nog een wens van mij… Ken Texel heel goed maar verder geen enkel eiland!
    Ga genieten met je lief Anneke!

        1. Dank je. Heel eerlijk heb ik nog wel een keer bij Marja gelezen hoe het met haar ging en gereageerd toen ze naar het ziekenhuis moest dus zo nu en dan wel even op mijn blog en FB gekeken maar niet heel veel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s