Het is gewoon zo oneerlijk….

Al weet ik het hoor, je hoort niets anders momenteel op de social media komen de kaarsjes, spreuken en weet ik veel langs, ja ik heb het over Anne….., gewoon iemand die op het verkeerde moment op de verkeerde plaats was en met kippenvel over mijn hele lichaam hoorde ik vanavond dat ze gevonden is.

Niemand kan het eigenlijk begrijpen, gelukkig is ze gevonden zodat ze een rustplaats kan krijgen want nog erger dan een kind verliezen lijkt me niet weten waar je kind is en wat er met haar gebeurd is….. blijf je dan altijd hoop houden………

Nee, ik stuur geen kaarsjes door, plaats geen berichtjes op internet, geef geen commentaar over het rechtssysteem. Ik kende Anne niet maar ze staat voor iedereen die het kon zijn, een buurmeisje, nichtje, zusje, dochter, kleindochter, collega…………

En ik ben gewoon even stil…….. hopend dat de familie van Anne de kracht vindt om dit onmenselijk grote verdriet te dragen………

 

Paddenstoel 5

22 gedachten over “Het is gewoon zo oneerlijk….

  1. het wordt hoog tijd dat er iets wordt verholpen aan het gat in de wet waardoor de delinquent tbs kan ontlopen door gewoon te weigeren.In het Pieter Baan Centrum zitten nu 47 mannen die gesprek met psychiater weigeren. Je zal toch maar de rechter zijn die in zulke gevallen vonnis moet wijzen.

  2. Ja, het is diep triest, maar het is van alle jaren en van alle tijden. De overheid kan niet alles en iedereen dicht spijkeren. Die gast moeten ze gewoon vierendelen. Lijkt me wel een mooie straf.

  3. Mooi verwoord, het is ook te afschuwelijk voor woorden.
    Bij mij zal je op fb ook die kaarsjes niet zien en al die andere berichtjes, met foto’s van Anne …….. ik kende Anne inderdaad niet, hoef niet te rouwen om het verlies van een bekende. Voel wel verontwaardiging, maar dat is naar hoe het heeft kunnen gebeuren.Eigenlijk moet ik zeggen dat ik me begin te irriteren aan al die foto’s en kaarsjes, alsof ze een algemeen bezit is, wat men kwijt is……..
    Maar jou blogje vind ik mooi en respect vol.

  4. Jij weet wat het is om een kind te moeten missen. En dan op deze manier… Ik blog er niet over maar het heeft me bezig gehouden. Te triest voor woorden.
    Mooi geschreven, Anneke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s