Home alone

kmNee het is nog geen Kerstmis als voor de zoveelste keer Home Alone op televisie uitgezonden wordt maar eigenlijk is dit mijn Apeldoorn weekend maar we konden onze agenda’s niet zo afgesteld krijgen om elkaar toch nog te zien dit weekend.
En de laatste maand hadden we elkaar eigenlijk best veel gezien vakantie en nog net daarvoor en daarna dus dan is drie weken nu voor mijn gevoel wel heel lang.
En ik mis Wim best eigenlijk maar goed dat wordt gewoon een andere invulling aan dit weekend geven.
Wat dat betreft is het wel jammer dat we zover uit elkaar wonen, beide ook geen auto hebben en niet voor een dagje heen en weer willen reizen. Wim stelde wel voor nog om door de week een paar dagen te komen maar dat lukt mij weer niet met mijn werk. Nou ja genoeg er over. Boten (Small)Volgende week dan maar weer mijn tas inpakken en naar Apeldoorn.
Gisterenavond had ik voor het eerst sinds heel lang gewoon last van een writer’s block, niet voor mijn bloggen maar de artikelen die ik voor de krant nog moest schrijven kreeg ik gewoon mijn pen niet uit. Heb dan ook alleen maar de kant en klare berichten doorgestuurd en gelukkig kan ik de rest zondag nog insturen dus hoop dat het tegen die tijd wel over is.
Vanmorgen voor het ging spetteren toch nog even lekker een rondje gefietst en de eerste 1000 km zitten er al weer op. Lekker windje stond er wel een hele overgang met gisteren maar toch even uitgewaaid.
Op de Lek zie ik drie boten naast elkaar varen, het lijkt of ze een wedstrijdje wie kan het hardst varen doen met elkaar. Een paar kilometer verder blijkt de grootste ook de sterkste te zijn.
Een beetje saaie dag, neem maar een lekker rood wijntje, zal wel de laatste dag zijn ongeveer zonder verwarming, heb weer sokken aan. aautospreukKortom herfst……… pfff niet zo mijn ding maar ik doe het er maar mee………..  Onderweg komt ik nog een jongen tegen die zo verdiept is in zijn telefoon dat hij me bijna van de sokken rijdt, mijn bel is nog even een dingetje, had op mijn vorige fiets een bel in het handvat maar nu heb ik weer een gewoon klein belletje dus in plaats daarvan roep ik maar heel hard heeeeee, hij schrikt zich een hoedje, net goed moet je maar opletten. Als ik thuiskom kom ik op FB deze foto tegen en denk, dit zou die jongen eens moeten lezen…….

14 gedachten over “Home alone

 1. Inderdaad Anneke, nog even en worden we weer overspoeld met Santa films, die al tig keer zijn uitgezonden. Een goede tekst achterop die bus, maar het lijkt mij ook niet wenselijk, om dit te gaan zitten lezen, wanneer je achter het stuur zit.

 2. Komt vast wel goed met dat writer’s block, je hebt hier toch weer even lekker geoefend;-)
  Keigoede tekst op die bus , lévensgevaarlijk die mobiel in het verkeer, je snapt niet dat ze hun hersens niet gebruiken.

 3. Je bent alweer lekker op dreef.. Kan wel merken dat ik een auto heb want mijn fiets heeft er in 2 jaar tijd nog maar 1400 km op zitten.. De nieuwe auto alweer 600.
  Ach.. je vermaakt je wel alleen ook toch? Maar inderdaad dat elkaar missen is echt niet leuk!
  Goed van je om die knaap aan het schrikken te maken. Jan had ook een akkefietje met een mevrouw die op zo’n elektrische bolderwagen reed. Met kindjes erin waar ze dus op past zat ze gewoon op haar telefoon… dom dom dom…

  1. Handig die telefoons hoor, zou hem niet willen missen maar als ik fiets zit ie gewoon in mijn zak of tas. Ja ik snap best als je een auto voor de deur hebt staan dat je er dan sneller instapt.

 4. Goeie tekst op die bus zeg!!! 🙂
  Hé, balen zeg, dat Wim en jou agenda’s niet overeen kwamen. Het is toch wel heel erg jou maatje geworden hé? Leuk hoor, maar de consequentie dat je elkaar gaat missen als je elkaar wat langer dan normaal niet ziet is dan weer minder leuk.

 5. Het houdt een relatie vast spannend als je elkaar minder vaak ziet. Gevaar op de weg met de telefoons, volwassenen doen het ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s