Koopjesjager…..

Atalanta 1 (Small)Een rustige tijd momenteel, een beetje te rustig voor mij eigenlijk. Ik hoef niets behalve mijn werk dan maar dat neemt ook niet meer dan zo’n 15 -20 uur per week in beslag zodat er nog heel wat uren overblijven om wat te doen of niets te doen. Met de tuin in ruste heb ik daar ook niet zoveel meer te doen, ben niet echt een poetser in huis, mijn klusjes zijn bijna klaar….. en die ik nog moet doen heb ik geen zin in haha dus wat doe ik dan ik ga foldertjes lezen met aanbiedingen.
Normaliter in de zomermaanden doe ik dat niet zoveel, ik let heus wel op de prijzen ook dan maar niet dat ik elke folder bekijk en naar verschillende winkels ga om aanbiedingen te kopen. En daar heb ik nu wel de tijd voor dus doe ik dat dan ook maar.
En daar zag ik dus dat het brood dat ik altijd eet in de aanbieding is, scheelt toch weer een euro per 2 broden, kan er niet meer kopen want mijn vriezer zit stampvol. Bij de Hema zijn momenteel weer de cadeaukaarten in de aanbieding, althans als je een kaart van 20 euro koopt dan is ie 25 euro waard, dat is niet verkeerd. Vorig jaar hadden ze ook een keer zo’n actie en had ik er ook een aantal gekocht.  Op de bank krijg je niet zo’n hoog rendement.
Vorige week sprak de dame achter de kassa me aan op mijn klantenkaart van de Hema die ik ook heb en altijd trouw gebruik maar nog nooit wat mee gedaan heb. U heeft al zoveel punten zei ze, doet u er nooit iets mee. Dus vanmorgen maar eens zitten kijken en ik kon dus punten inleveren voor een voucher voor een gratis tweede kopje koffie, leuk als ik met mijn zusje ga, die download ik dus even en nog 20 % korting op een artikel doe ik meteen ook maar even.  Lopend door de Hema zag ik dat pakken kopieerpapier in de aanbieding waren 2 voor 5,00. Normaliter zijn ze 3 euro per stuk. Mijn voucher ingeleverd en mijn kortingspas omdat ik ook een zorgverzekering bij de Hema heb met 10% korting op alles. Had ik dus nu 2 pakken papier voor 4 euro.  Geen indrukwekkende bedragen allemaal maar vele kleintjes maken ook een grote toch.  lieveheers (Small)Bij het toilet liggen 5 extra bonnetjes van 50 cent per stuk.  Als je bij “mijn” Hema naar het toilet kost dat 50 cent, je krijgt dan een bonnetje van 50 cent dat je in kan leveren in het restaurant. Maar niet iedereen neemt die bonnetjes mee dus heb ik er altijd wel wat extra. Toch iedere keer 50 cent korting op een kopje koffie.
Zo ben ik wel een beetje aan het tuttelen en zo voelt het ook wel aan, niet echt veel nuttigs voor mijn gevoel. Ach er zal wel weer wat komen……… zo gaat het meestal wel dus ik doe het er zo maar even mee.

17 gedachten over “Koopjesjager…..

    1. Ja daar heb ik als fietser geen last van, geen extra kosten wat dat betreft. Alleen niet altijd zin om alle winkels af te gaan, dat doe ik dan ook niet. Alleen als het veel scheelt en heb toch de tijd.

  1. Ik let nooit zo heel erg op aanbiedingen en klantenpassen wil ik nooit omdat je er je hele doopceel moet lichten. Ik geef nooit m’n naam en adres voor dit soort dingen . Kom toch te weinig bij de HEMA Maar zoals je zegt, 5 euro winst op 20 euro geeft geen enkele bank, best een leuke winst.

  2. Wat geld betreft zijn we volgens mij allebei wel lekker de voordeeltjes aan het halen 🙂
    Tja, jij bent van af het voorjaar altijd lekker druk met je tuin, en dan kan ik me voorstellen dat het nu het wegvalt even leeg is. De herfst vind ik ook altijd zo’n seizoen van afscheid nemen, los laten en opnieuw beginnen ……….. niets voor mij, maar het hoort erbij.
    Van het weekend wintertijd ………….. nog zo iets wat ik helemaal niet leuk vind, maar het hoort erbij, en legio mensen vinden het wel fijn..

    1. Ik heb met de wintertijd minder moeite als met het begin van de zomertijd dan heb ik altijd een weekje overgang nodig. De herfst en winter zijn ook niet zo mijn dingen hoor…. geef mij maar lente en zomer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s