Zon, zingen en fotograferen

De drie dingen die mij wel een beetje uit mijn dipje kunnen halen en vandaag voldeed aan al deze voorwaarden.
Begon het vanmorgen toen ik moest gaan werken en ik me er op betrapte dat ik met de radio mee begon te zingen. Het was nog mistig maar toen ik klaar was en kon gaan fietsen was het prachtig zonnig weer.
Even bakje, broodje bij de Hema gedaan wat zitten puzzelen en eigenlijk had ik wel zin om even in de tuin te gaan werken maar ook om gewoon lekker te fietsen en even verder niets te moeten dus toch maar een toeristische route terug genomen.
Het bos ingedoken zolang ze er nog zijn even paddenstoelen gaan bekijken, ook best een mooi gezicht hoe die dan zomaar in een paar weken tijd veranderen.
Maar ja om paddenstoelen goed te fotograferen moet ik wel op mijn knieën, net gisteren het stuk plastic uit mijn fietstas gegooid en een nieuwe broek aan maar ik denk, kan het me ook schelen ze hebben niet voor niets wasmachines uitgevonden toch dus lekker op mijn knieën in de bladeren gaan zitten in het bos en wat plaatjes schieten. De kleuren, heb niet zoveel met de herfst maar dat vind ik dan wel mooi zeker als zo de zon ook nog door de bladeren schijnt en door die ene paddenstoel die ik echt van onderaf wil fotograferen schijnt alsof ie doorzichtig is.
Als ik naar huis fiets zie ik nog een witte reiger redelijk dichtbij staan en blijven staan dus toch maar even mijn camera weer gepakt, andere lens er op en staan kijken hoe hij een paar kleine visjes achter elkaar opvist uit de sloot. Een mooie weerspiegeling in het water en dan ook nog een keer dat het visje terugvalt in het water. Wie het kleine niet eert he…..
Thuisgekomen geef ik mezelf een half uur om even te kijken hoe de foto’s geworden zijn en dan nog een poosje de tuin in te duiken.
Maar eenmaal kijkend wil ik ze ook eigenlijk wel gaan bewerken, beter bekijken of er mooie tussen zitten.  Wees eens niet zo streng voor jezelf spreek ik mezelf toe en ja hoor eindelijk luistert die eigenwijze ik eens een keer dus ga ik lekker foto’s zitten bekijken en bewerken. Ik ben niet ontevreden over het resultaat.


Zet mijn map met favoriete muziek op en ga lekker luidkeels mee zitten galmen. Heerlijk hoor, muziek heelt en dat had ik net even nodig en nu maar hopen dat mijn herfstdipje maar over is.

17 gedachten over “Zon, zingen en fotograferen

  1. De zon en buitenlucht doet wonderen voor een mens!
    Prachtige foto’s heb je weer gemaakt. Ik doe het je niet na.
    Blijven zingen, Anneke (-:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s