Dagje kerstsferen…

Kerstfair1 (Small)Nou op deze grijze en sombere dag was Kerstfair 8 (Small)het gewoon gezellig  om lekker met een vriendin even een dagje te gaan kerstsferen en wel bij Intratuin in Zevenhuizen.
Eigenlijk is het ieder jaar hetzelfde, heb ik genoeg van die spullen maar het is ook gewoon gezellig een dagje uit. Kijken wat ze nu weer er van gemaakt hebben ze maken meestal wel een aantal van die opstellingen en dit keer was het onder andere het sprookjesbos van de Efteling en de Elfstedentocht steden allemaal. Best leuk hoor.
Maar voor ons vooral een dagje gezellig rondkijken,  kletsen, veel lachen, wat drinken want heel veel hadden we allebei niet nodig. Heb alleen een vogeltje gekocht voor in de kerstboom die vond ik wel heel schattig en weer van echt glas en niet van die stuiterballen die je momenteel zoveel ziet. ZKrestfair 9 (Small)e moeten wel kapot gaan als ik ze laat vallen of als er eens een uit de boom valt.
Ik weet nog dat vroeger bij V en D en de Hema had je gewoon hele rekken vol met bakken met daarin losse echte kerstballen. Vond dat altijd wel wat magisch hebben en bij mij sneuvelde er ieder jaar wel minimaal een dus altijd een reden om het weer aan te vullen. Maar die magie is er inmiddels wel een beetje vanaf eigenlijk.
Kerstfair 6 (Small)Het leek wel of ons halve dorp vandaag besloten had naar datzelfde tuincentrum te gaan want we kwamen heel veel dorpsgenoten tegen. En misschien andere dagen ook wel maar deze dag waren er veel mensen met rolstoel of rollator. Het was voor een doordeweekse dag eigenlijk best druk en je zag ook dat er waarschijnlijk wat groepen waren die met een bus gekomen waren want veel gereserveerde tafels.
We hadden lekker een cappuccino genomen en ‘k had weer niet opgelet dus in plaats van dat ik dacht zoetstof er in gedaan had ik er twee zakjes zout in gegooid. Getver wat smerig dus ik meteen een andere gaan halen. Die mevrouw vroeg was het niet goed omdat ik meteen Kerstfair 11 (Small)weer terugkwam en ik vertelde dus mijn stommiteit en kreeg toch een gratis nieuwe koffie dat vond ik toch wel service eigenlijk.
Na afloop zijn we nog gezellig een pannenkoek gaan eten bij De Pannekoe. Mijn vriendin had een bon uit de krant geknipt waarbij je een pannenkoek gratis kreeg dus dat was een leuke actie om zo’n qua weer sombere saaie maar qua vriendschap een heel gezellige dag af te sluiten.

8 gedachten over “Dagje kerstsferen…

  1. Ja ook wij gaan altijd wel even neuzen , gewoon om even te zien wat ze er weer allemaal voor moois van gemaakt hebben. Sinds de kleintjes meekunnen is het extra feest want al die bewegende treintjes en kermissen zijn natuurlijk héél aantrekkelijk voor kinderen.

    1. Nou die kinderen zullen het zeker wel leuk vinden ze maken altijd wel een paar van die leuke opstelling waarbij alles beweegt en zo. Nu hadden ze het sprookjesbos met Lange Jan en Klein Duimpje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s