Gewoon leeg hoor……

b21eac579224cadef2f5b85d5b0d7ca5--sunday-funday-sunday-brunchHad ik toch zo mijn best gedaan, gezongen (stom waren kerstliedjes natuurlijk) verse winterpeen en stro in mijn schoen gestopt en denk je dat er wat in zat vanmorgen nee hoor. Gewoon helemaal leeg. Nieuwe strategie van Sinterklaas “beter te ontvangen dan te geven”.
Nou voor mij heeft ie ff afgedaan hoor.
Ja er was wel wat gevuld, mijn oor dat zat helemaal dicht en ik hoorde de wereld een beetje door een donzendekbedgehoor (zou dat woord passen in wordfeuten ??)
Een raar gehoor maar goed er zijn veel ergere dingen dus niet over zeuren natuurlijk, ze zullen wel weer een keer opnieuw doorgespoten moeten worden. Zal maar weer gaan druppelen met warme slaolie om het zachter te maken. Nou ja halverwege de dag schoot hij wel weer half open dat oor maar het blijft nog een beetje suizen allemaal.
Maar goed verder valt er niet zoveel te zeggen over deze dag. CoHJxXqWgAAUtKWHeb mijn dagboek bij zitten werken, nog wel twee wassen gedraaid en voor het eerst niet meer buiten gedroogd. Vorige week nog wel en was alles toch nog droog geworden en wat rook dat toch lekker toen ik het binnenhaalde en ging zitten strijken.
Vanmorgen had ik er geen fiducie meer in dus boven maar op een rekje gehangen en de kleine dingen zoals sokken, washandjes op de verwarming in de keuken gelegd dan zijn ze zo droog.
Niet gaan fietsen, had best gekund misschien maar had geen zin, heb me helemaal gestort op detectives kijken totdat de lijken onderhand mijn neus uitkwamen. Vraag me wel eens af waarom doe ik dat eigenlijk. Misschien omdat ik ondertussen toch nog van alles kan doen. Wat haken, wat opruimen en uitzoeken wat frutselen in huis zomaar.
Ik zit dan ook altijd een beetje te discussiëren met mezelf, gewoon een keer aan dat luie gevoel toegeven of toch naar buiten en er op uitgaan. Dit keer won het eerste gevoel.
Vanavond weer eens een keer een ouderwets prakje gekookt. Spruitjes, ben er dol op met gekookte aardappelen, die eet ik zelden en draadjesvlees. Het smaakte me heerlijk moet ik zeggen en heb voor morgen nog genoeg over om het nog een keer te eten.
Maak ook wel eens stamppotjes maar voor de rest eet ikIMG_2227 echt zelden of nooit gekookte aardappelen.
Al met al een beetje saaie zondag, mag ook een keer wel zo’n lazy Sunday maar weet nu al dat morgen toch weer mijn fiets van stal komt, weer of geen weer, wil er gewoon een poosje lekker uit.  Deze schattige foto wil ik jullie niet ontzeggen vind er gewoon zoveel liefde uitstralen, die twee handen op een buik. Op het www vond ik nog wat leuke teksten……..

14 gedachten over “Gewoon leeg hoor……

  1. O verschrikkelijk dat gedoe met een “vol”oor. Maar er is hoop al weet ik niet hoe de artsen over zelfhulp denken in dit geval. Maar Ik moet ook met enige regelmaat m’n oren uit laten spuiten en kreeg een paar jaar geleden de tip om audiospray te gebruiken, bij de drogist te koop voor rond een tientje. Sinds ik dat gebruik ( een paar keer in de week) gaat het goed, zodra ik merk dat er weer wat problemen in aantocht lijken spuit ik even 2x daags tot het weer goed gaat.Ik ben er héél blij mee.
    Wat een juweel van een foto, mooi stelletje!

    1. Ik week ze wel eens een poosje met slaolie of zo en heb zelf ook nog een spuitje waarmee ik met warm water probeer ze uit te spuiten, tenslotte doet de dokter dat ook gewoon. Beetje zelfmedicatie kan geen kwaad toch. .

  2. Vervelend als het oor dicht zit. Deze week zette ik het wasrekje onder de overkapping precies voor mijn voordeur terwijl het buiten pijpestelen regende, het was wel een dag eerder droog en het ruikt inderdaad zo lekker dus deed ik het vandaag maar weer, later kwam het zonnetje. Prachtig die foto en spuitjes heerlijk!

    1. Ja ik heb wel overdekte waslijnen onder mijn overkapping van de blokhut maar als het zulk vochtig weer is droogt het ook daar slecht. Of het moet waaien dan hang ik het nog steeds buiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s