Elk shirtje een verhaal….

Shirt 1 (Small)Sinds Peter in zijn nieuwe huis woont is er al het een en ander die richting opgegaan wat nog in mijn huis stond omdat ze in hun appartement niet zoveel ruimte hadden.
Bij mij ruimt dat ook wel lekker op al mis ik ook wel een aantal dingen die ik gewoon “uitgeleend” had voor tijdens het klussen maar nooit meer teruggezien heb.
Zoals mijn opklapstoelen, had er zes mooie op de zolder altijd. Mijn doos met bouten en moeren, die mis ik zo nu en dan echt wel. Mijn lange ladder, heeft ie expres gedaan omdat ie niet wil dat ik nog op zo’n hoge ladder gaat klimmen als ik alleen thuis ben, waar bemoeit ie zich mee toch…..  Dus dat zijn dingen waar nog wel eens even naar geïnformeerd zal gaan worden.
Maar bij het opruimen van een kast waar nog steeds wat kleding van hem lag had ik een aantal shirtjes apart gelegd voor hem om te kijken of hij daar nog wel wat mee zou willen doen.


Een paar weken geleden na het eten schoof ik hem voorzichtig even de zak onder zijn neus….. en dat bracht best veel herinneringen bij hem boven en ik zag dat hij best moeite had om te zeggen, doe ze maar weg hoor. Hij heeft gelijk natuurlijk je kan ook niet alles bewaren maar ieder shirtje staat voor iets wat hij gedaan heeft. Stages, zijn werk in het café en last but not least zijn blauw met oranje Nike shirt waar ik hem jaren in uit kon tekenen. Zodra het schoon was had ie het weer aan. Ik vroeg ooit wel eens heb je niet anders maar blijkbaar vond hij het een heerlijk shirt.
Dus nadat hij ze allemaal bekeken had heb ik er een aantal uitgehaald waar ik poetsdoekjes van gemaakt heb en de rest is in de kledingcontainer gedaan. De nog heel mooie zo goed als nieuwe scheidsrechter trui heb ik toch nog maar in de kast terug gelegd. Dat vond ik zonde om zomaar in de zak te doen. Samen met nog een trainingspak ook altijd handig als ie eens een keer wat hier wil klussen.
Voor de grap heb ik er toch nog van die shirtjes maar een foto gemaakt gewoon zomaar voor de fun en afsluiting van een tijdperk.

10 gedachten over “Elk shirtje een verhaal….

  1. Wat grappig, toevallig vroeg ik onze zoon vorige week of hij zijn voetbalshirt en kousen nog wilde, hij voetbalt nu nog maar bij een ander club, nee doe maar weg. Er ligt ook nog een wel heel vies shirt wat hij in de introduktie week, een week lang moest dragen met allerlei teksten ed erop en stinken dat ding, ligt op de vliering in een doos kan het nog niet weg doen

  2. Ja, dat zijn de mooiste shirts, waar een verhaal/herinnering aan zit. Zo heb ik ook een paar shirts in de kast liggen. Dragen doe ik ze niet, maar bewaren wel ………. al vraag ik me nu af waarom, want ik kijk er nooit naar ………..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s