Weer van stal……

Kerstboom (Small)Gelukkig kon mijn fiets vandaag weer van stal, pff had best zin om even wat te bewegen alleen het viel me best tegen toen ik naar mijn werk ging, vond het koud, koude wind, regen dus niet echt dat ik dacht kom op ik ga eens een rondje Hema fietsen. Maak me inmiddels natuurlijk wel zorgen om de Hema want ben nu al bijna een week niet geweest, als ze maar niet failliet gaan. En ik mis ook wel mijn verslavend lekkere cappuccino. Morgen dus maar weer of geen weer even gaan buurten daar.
Nou ja van de nood maar een deugd gemaakt en mijn zolder even wat op gaan ruimen. Moest ook nog de piek opzoeken en op de kerstboom zetten, ik vond nog de heel schattige kerstversieringen die ik vorig jaar had gekocht, helemaal vergeten. Heb gewoon veel te veel van die kerstspullen misschien eens een keer wat op gaan ruimen al staan ze daar boven op de zolder niet echt in de weg en kan ik per jaar nog eens wisselen van dingen.
Vroeger kwam alles van de zolder af maar zo gek ben ik niet meer, hou het lekker rustig met een mooi klein boompje, natuurlijk mijn o zo lelijke maar ik vind hem o zo mooie Kerstman met uitschuifbare benen en een flinke buik die mij altijd aan iemand doet denken met lange benen die ik gekend heb. Hier en daar nog wat kaarsjes, lichtjes en een kerststalletje van glas dan is het wel genoeg. Kerststal (Small)
Vast het warmhoud apparaat  en mijn reserve oventje op de rand van de zolder klaargezet om te gebruiken als ik ga koken eerste kerstdag.
Een paar weken geleden had ik bij de kringloop een dvd speler gekocht, had hem nog steeds niet aangesloten en aan Peter gevraagd of hij even wilde kijken na zijn werk.
Op de zolder de benodigde snoertjes al vast opgezocht want er zat verder niets bij en toen dacht ik waarom probeer ik het gewoon zelf niet aan te sluiten. Tot nu toe is het me altijd nog gelukt om alles aangesloten te krijgen. Dus de stekkers er in en pff simpel binnen 5 minuten was het voor elkaar en deed hij het. Kerstman (Small)Alleen toen de film afgelopen was had ik geen tv meer dus weer even gaan goochelen met afstandsbedieningen en ja hoor ik had weer beeld. Weer geleerd. Peter geappt dat hij het al deed en dacht zie je wel, gewoon blijven proberen die dingen. Niet te gemakkelijk worden haha.
Nou ja Peter kwam toch nog langs want hij had een nieuw fototoestel gekocht een body alleen want ik had nog best veel dubbele lenzen dus heb hem er twee gegeven, mooi Kerstcadeautje al vast dus voor die twee. Hij was er heel blij mee in ieder geval, had ook nog een mooie fototas op de zolder gevonden dus hij had meteen een aardig compleet setje zo. Had ook nog een humoristisch boekje gekocht voor hem met de titel “papa worden”.  Zo grappig om te lezen die dingen.
Nou ja al met al van een saaie regenachtige dag toch nog wat gemaakt in ieder geval.

7 gedachten over “Weer van stal……

  1. Het was inderdaad een nare koude wind, ook vandaag nog. Ben verder niet heel veel buiten geweest omdat de straat nog erg glad was , Normaal niet zo’n probleem maar met Henk aan m’n hand is de kans op vallen een stuk groter, kunnen we niet hebben.
    Leuke kerstman heb je, die zou ik zeker ook neer zetten. Wij hebben ook wat minder uitgepakt, geen kerstdorpje wat toch altijd een behoorlijk klusje is.

    1. Vandaag vond ik het wel gaan, wel een koude wind inderdaad maar gisteren waren de straten ook nog zo smerig met hier en daar sneeuw. Vandaag ging het beter. Ja die kerstman won ik ooit met kaarten, die is ieder jaar van de partij. Hij is zo grappig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s