Cold Turkey

Zkerstboom_flash_360o een druk weekje al met al achter de rug maar ook wel lekker om te doen. Nog wat poetswerk, boodschappen in huis halen, alle foto’s nog zitten bewerken er zaten echt heel mooie tussen van Chantal en Peter en gisterenavond gezellig wezen klaverjassen in het café op het dorp waar ik ook werk.
Voor mij een van de gezelligste avonden van het jaar altijd traditioneel op vrijdag voor de kerstmis. Een gezellige ploeg mensen, gewoon kaarten voor de fun zonder fanatiekelingen erbij. Beetjes sjoemelen met het loten met wie je gaat kaarten het hoort er allemaal bij.
Had twee matige potjes toen in de pauze tussen 2 en 3 een goeie kaartvriend naar me toe kwam en zei, ik wil de laatste pot weer eens een keer met jou kaarten en hij kreeg het voor elkaar met een beetje sjoemelen dat we samen konden kaarten.
Het spreekwoord zegt wel eerlijk duurt het langst maar wij speelden de laatste pot de sterren van de hemel waarmee ik uiteindelijk toch nog in de top 10 eindigde, op de 8e plaats en dus in de prijzen viel.
Er lag nog een “ cols turkey” hij was niet zo gelukkig van Trump amnesty te hebben gekregen dus zal hij bij mij in de pan of oven terecht komen.
Alleen vraag ik me wel af of ie wel past in mijn oven en anders zal ie gesloopt moeten worden, dat lijkt me een leuk werkje voor Wim om te doen. Kreeg net een berichtje dat hij onderweg is voor het Kerstweekend.  Hij is zelf de dag voor kalkoenKerstmis jarig en ik eerste Kerstdag, hoe hebben we het zo uit kunnen zoeken dus het wordt een driedubbel feest en ik heb er helemaal zin in.
Van bloggen zal niet veel meer komen dus wens ik al mijn blogvrienden mooie kerstdagen, liefde, vriendschap……… maak er wat van.

22 gedachten over “Cold Turkey

 1. Niet te gelóven , met de kerst jarig ia tamelijk bijzonder maar dan nog allebei in die paar dagen.
  Mijn zoon is de dag na kerst jarig en viert voor het eerst sinds jaren dus hier z’n verjaardag..
  Gefeliciteerd met jouw verjaardag en die van Wim. Gaat vast een heel gezellig weekend worden.

  1. Nog gefeliciteerd met je zoon. Wat leuk en die steenbokken zijn zulke leuke mensen ;)… Mijn zus kreeg een jaar of vier geleden een vriend waar ze inmiddels mee getrouwd is en die is de 2e kerstdag jarig. Dus zit altijd met de kerstdagen wel onder de pannen zo…… hoewel drie dagen achter elkaar……

   1. Dankjewel, Lastig zoveel verjaardagen tijdens de feestdagen. Herinner me wel hoe lastig de verjaardag van Ruud de eerste paar jaar was, een flinke luierwas, geen koelkast dus na de feestdagen snel boodschappen doen én de was, aanvankelijk nog heel even zonder wasmachine.

      1. Ja dat scheelde inderdaad wel zeker als je een luierwas er bij hebt, daar had ik zonder wasmachine nog geen last van. Ging wel eens lekker nog naar mijn moeder voor een wasje in de machine te stoppen die woonde vlakbij me.

 2. Twee kerstkindjes, die elkaar vinden ……….. het zou zomaar een kerstverhaal kunnen zijn, waarin jij en Wim de hoofdrol spelen 🙂
  Ik wens jou en Wim een hele fijne verjaardag, en heerlijke kerstdagen toe.

  1. Dank je wel. Haha ja nou ik vind het wel bijzonder dat we elkaar gevonden hebben maar een kerstverhaal nou nee hoor. We zijn allebei twee heel nuchtere steenbokken en gelukkig gaat het goed samen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s