Spetter pieter pater..

Mand (Medium)Vandaag weer heerlijk wezen zwemmen, terwijl buiten de hagelbuien vielen wat baantjes zwemmen en daarna in het warme bubbelbad twee rondjes bubbelen.
Niks verkeerd mee hoor, lang zitten napraten met vriendin bij de Hema, viel me mee dat ze ons niet wegstuurden. Mijn vriendin gaat “aan de computer” en ik ga haar wat “les” geven.
Jaren geleden zei ik al eens tegen haar waarom begin je er niet eens aan, hoe ouder je wordt hoe lastiger het gaat worden en nu opeens was ze om.
Ze kwam best al vaak bij mij eens dingen opzoeken en dat vond ik prima hoor. Maar sommige informatie kan je nog alleen via de computer binnen krijgen en daar liep ze ook wel tegen aan.
Ze is wel een stuk(je) ouder dan ik ze is 74 en ze is slim zat maar ook wel wat naïef soms met dingen die binnenkomen. Toevallig kwam ik vanmiddag haar schoonzusje tegen en die zei dat ook al toen we er over praten zo. We moeten haar wel goed instrueren dat ze niet alles geloofd wat er via de computer binnenkomt. Niet voor niets hoor je toch wel vaak dat oudere mensen de dupe daarvan zijn. En zeker als je net begint is het best nog wel lastig denk ik om de “foute mails” er uit te halen.
Nou ja ook wel leuk om te gaan doen, we zullen best wel lol hebben samen daarmee.
Ik weet het niet of aanstaande oma’s ook last van nesteldrang kunnen hebben maar vanmiddag dacht ik opeens, ik moet nu echt die kraammand eens af maken.
Moest nog twee cadeautjes kopen, had de afgelopen week alle gedichtjes die ik erbij doe al gemaakt. Heb zeven dagen genomen dus een week lang mag ze iedere dag een cadeautje uitpakken.


Dus even op pad gegaan om ze te kopen. De gedichtjes uitgedraaid en op fotopapier geplakt en daar een soort envelopjes van gemaakt met een strikje er op en een sticker, vond van de week tussen mijn dagboeken nog een velletje met van die schattige kleine stickertjes waaronder ook een ooievaartje.
Daarna alles ingepakt in papier, de gedichtjes er op gedaan en alles in de folie gepakt.
Ik had een rieten mand gekocht die ik zelf bekleed heb met een gehaakt dekentje en de houten handvaten ook omwikkelt met wol. Vind het zelf best leuk geworden, ben niet zo’n wonder van creativiteit op dat gebied maar ik was tevreden. Laat de kleine maar komen hoor…… van mij mag het.

14 gedachten over “Spetter pieter pater..

  1. Heel erg leuk gedaan, wat nou niet creatief!!!! Erg leuk idee en ja hoor, natuurlijk gaat het nu reuze kriebelen en ga je iedere dag hoopvol in want het zóu vandaag kunnen gebeuren! En dan kán het nog 2 weken duren als ze al uitgerekend is… dié duren extra lang;-)

    1. Ja ik heb dat zelf nooit meegemaakt maar gisteren was ik er nog even en ja het is gewoon een soort afwachten. Ze willen niet te ver weg meer gaan natuurlijk. Nou ja het komt wel als het tijd is.

          1. Dat snap ik, ik was van Ruud met de kerst uitgerekend maar moest natuurlijk tóch voor alle feestdagenn zorgen dat ik in de buurt van een telefoon en auto was, taxi is met feestdagen lastig, het werd de ochtend na tweede kerstdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s