Ff beetje rust……

Was toch al met al wel een heftig weekje zo. Vanavond nog even bij Yenthe geweest het gaat gelukkig allemaal goed. Ze houden de toestroom goed onder controle dat is ze wel toevertrouwd.
Vandaag hadden ze zelf wel op Fb een foto geplaatst van haar maar vanavond zeiden ze nog nadrukkelijke geen foto’s op internet dus daar hou ik me maar aan. (Met moeite haha want ik ben zo trots op haar)
De tamtam heeft inmiddels wel zijn werk gedaan want in het dorp kom ik regelmatig mensen tegen die me feliciteren en dat is ook wel leuk.
Nou ja voelde me vandaag ook wel een beetje afgedraaid, had vanmorgen nog een vergadering en vanmiddag nog werken omdat ik dinsdag niet kon.
Morgen ga ik lekker tot zondag naar Wim toe, wel even goed, even eruit, even wat anders aan mijn hoofd en natuurlijk hem weer zien, heb er veel zin in.
Volgende week als Peter weer moet 1gaan werken en de kraamhulp ook af gaat bouwen dan ga ik als het nodig is naar Chantal toe zodat ze nog niet alleen is met de baby, we gaan wel een soort rooster maken met haar moeder en eventueel zusje (maar die werken ook allebei nog) er bij.  Zal vast wel goed komen. Daar komen we wel uit. Lijkt me ook wel leuk hoor zo even de helpende hand toe te steken. Komt nu wel goed uit dat ik geen werk meer heb voor de krant waar ik rekening mee moet houden.
Zo heeft ieder nadeel ook wel weer een voordeel.
Weekendje Apeldoorn helemaal zin in. Iedereen een fijn weekend en tot laterssssssss.

19 gedachten over “Ff beetje rust……

  1. Dat is vast wel goed even alles achter je laten , al weet ik zeker dat je haar nú al mist! Een heel fijn weekend en laat alles maar even lekker een plekje in je hoofd vinden, in je hart had het dat plekje natuurlijk allang.

        1. Nou de jeugd maakt te pas en te onpas van die apps aan. Voor verjaardagen, voor feestjes, soms wel handig maar soms word ik er wel eens gek van. Maar die voor oma’s en opa’s is leuk hoor……

    1. Ja ze hebben zelf een foto op FB gezet en inderdaad dat is ook internet. Maar goed hou me aan hun ideeën. Kreeg in het weekend ook een appje met een foto Yenthe wenst jullie wel te rusten, dan smelt je toch haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s