Peter Peer of Annie Aardbei…

Vitamini-Landing-Aardbei-918_rdax_280x280Ik doe bijna altijd mijn boodschappen bij de Lidl, ga heel vaak fietsen en dan kom ik er meestal toch wel in de buurt want het is wel een km of 7 bij me uit de buurt.
Maar het scheelt best veel in prijs en veel producten zijn prima van kwaliteit.
Momenteel hebben ze een actie van de versproducten, ze zijn dit jaar weer gekozen als supermarkt met de beste versafdeling. (voor wat het waard is hoor want bij welke supermarkt ik kom overal kom ik tegen dat ze gekozen zijn tot de beste/goedkoopste of wat dan ook supermarkt. Blijkbaar doen ze allemaal met verschillende verkiezingen mee).
Maar goed heel eerlijk ben zelf nogal een sinaasappelfreak, gewoon handsinaasappels dan en heb ze nog nooit ergens anders zo lekker gegeten als daar vandaan.Vitamini-Landing-Peer-918_rdax_280x280
En nu krijg je dus bij aankoop van 10 euro een zegeltje en daarmee kan je sparen voor allerlei knuffels. Nou ja normaal loop ik nooit zo warm voor acties die je kan doen en plaatjes die je kan sparen. Bovendien kom ik met mijn weinige boodschappen al haast nooit aan volle kaarten. Maar toen ze begonnen zag ik die aardbeiknuffel en die vind ik gewoon zo ontzettend leuk. Annie Aardbei heet ze. Komt een beetje in de buurt van mijn naam maar als iemand mij Annie noemt dan laat ik wel even duidelijk weten dat ik zo echt niet aangesproken wil worden, vind het een oubollige niet leuke naam (sorry voor alle Annies). An mag, Anneke, mafkees, muts maakt me niet uit maar a.u.b. geen Annie.
(komt misschien wel door dat liedje van vroeger “Annie hou jij mijn tassie ff vast” en een Annie die ik kende en niet zo heel aardig vond).
Chanti_ChampignonNou ja ik dwaal natuurlijk weer heel erg af maar goed ik begon met sparen van die zegeltjes. Nu heb ik voor mezelf niet heel veel boodschappen nodig maar mijn vriendin waar ik tegenwoordig na het zwemmen altijd even boodschappen mee doet versiert iedere keer weer zegeltjes voor me. Van de week hoorde ik haar ook weer tegen iemand zeggen die ze niet hoefde “mag ik ze hebben voor haar, ze is net oma geworden”  op een manier alsof ik ontoerekeningsvatbaar was haha…  De kinderen die er ook iedere keer staan te wachten bijna van haar afslaand. (ik overdrijf hoor )
Van de week was ik bij Peter en Chantal en vroeg of ze ook die zegeltjes sparen maar ze hadden ze niet. Mijn ene spaarkaart was al vol en had er nog een aantal over dus misschien voor een tweede knuffel want er is ook nog Peter Peer, ook wel toepasselijk en Chantal zag op het foldertje ook nog Chanti Champigon. Ja zei Chantal die moeten we dan ook hebben natuurlijk. We hadden de grootste lol.  Ben bang dat ik met die weinige boodschappen doe nog niet eens aan Peter Peer toekom laat staan ook nog Chanti Champignon.  Dus ik hou het maar bij Annie Aardbei, tenslotte vond ik die vanaf het begin de allerleukste (en ik niet alleen want al heel vaak is ie niet in voorraad). 58783_1

15 gedachten over “Peter Peer of Annie Aardbei…

  1. Ik krijg van Trees opdracht om die zegeltjes mee te nemen. Anders mag ik niet thuiskomen, zeg ik tegen de caissière, tot hilariteit van de omstanders.

  2. Haha, zoals je al las, ik spaar ze ook! Voor de kleinkinderen van Jan hoor en die blijven dan gewoon hier in huis. Ze mogen ze niet meenemen. Ik vind ook Annie Aardbei het leukste. Ze heeft vergeleken met alle anderen erg lieve oogjes. En dat rood is altijd leuk! Ik ben aan spaarkaart 2 bezig, als ik hem niet vol krijg mag jij hem hebben met wat we gespaard hebben.
    Ik heb voor mijn kleindochters ook nog 2 knuffelsbeertjes, gekocht in het jaar dat Natalia was geboren, Bobo en Bobby en ze zijn nog steeds heel mooi. https://geldorpjes.wordpress.com/2011/02/26/bobo-en-bobby/

  3. Hier in de buurt is geen Lidl. Ik neem sowieso nooit zegeltjes voor spaar acties aan , ook niet voor wachtende kinderen want ik heb geen zin om een slagveld te ontketenen.
    Deze actie slaat wel reuze aan want ik zal al op meer site’s dat er gespaard wordt, ze zijn ook reuze leuk natuurlijk.

    1. Ik spaar eigenlijk ook nooit voor dingen kom toch nooit aan genoeg punten maar was helemaal weg van die aardbei en heb hem nu ook. Ja de Lidl is hier ook wel 9 km verderop maar ga toch vaak fietsen en dan combineer ik het meteen.

  4. Oeps, mijn moeder heet Annie 😲 Maar inderdaad, deze knuffeltjes zijn enorm leuk hè? Ik haal ook altijd daar onze boodschappen. Vrijdag nog heb ik mijn zegels gegeven aan een kereltje die met zijn moeder bij de kassa stond en verdrietig stond te zijn omdat de paarse aubergine niet op voorraad was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s