Van alles wat….

SONY DSCZo even een nieuw blogje er tegenaan gooien, inspiratie (is) was even weg, had ook deze week een drukke agenda dus ook niet zo heel veel tijd.
Heb nog maar niet gezaaid in de tuin, even een weekje wachten want ze geven toch wel weer vorst op en haast heb ik er niet mee, rustig aan doe het niet voor de kost al kreeg ik er maandag wel weer zin in hoor.
Bezig geweest met vrijwilligerswerk, goed gesprek gehad met mijn zoon samen in een donkere auto naast elkaar zittend kwamen van beide kanten de woorden zonder aarzelen en konden we onze gedachten en gevoelens eens uitspreken. Wat een lieverd is het toch die kanjer van mij.
Een paar blogjes geleden had ik mijn fiets nog zo geprezen, een beetje voorbarig want afgelopen vrijdag zei ie doe het zelf maar… was nog niet zo ver op weg dus ben maar terug gegaan en naar de fietsenmaker. Communicatie stoornis met de motor. Niet gek dat ik dacht gaat die ellende toch niet weer beginnen he….. pfff.
Kreeg een vervangende E-bike een testmodel in een kekke (ouderwets woord al weer ) of vette knalblauw kleur die alleen is voor deze modellen en niet als reguliere fiets geleverd wordt. M8iLTD_1Echt een mooi ding hoor, daar is mijn grijze fiets maar saai bij.  (Een paar maanden geleden droomde ik dat er een nieuwe E-bike was bij de fietsenmaker in prachtige gevlamde kleuren, voor 100 euro extra kon ik die oude inruilen en dat deed ik toen. Mijn zus waar ik die fiets van gekregen had was zo boos op me geworden en vond me ondankbaar, wat kan een mens al niet dromen over een fiets notabene)  Maar goed ik kon vooruit en gisteren ging ik even vragen en toen de fietsenmaker hem getest had gaf ie geen storing aan in de computer. Waarschijnlijk wat vocht bij de contacten en die had ie dus ingespoten. Al weer twee dagen een flink eind op gefietst en geen problemen meer gehad dus ga er maar weer van uit dat het eenmalig is.
Volgens Wim worden die fietsen niet zo gemaakt dat er zo intensief op gefietst wordt maar ik vind dat echt grote onzin, ze maken toch ook reclame voor woon-werkverkeer en die mensen fietsen ook wel dagelijks een km of 25 dan neem ik zomaar aan.
Nou ja maar niet te veel meer aan denken dan en hem zeker niet meer de hemel in prijzen.
Zo is de week al weer bijna voorbij, hij is voorbij gevlogen eigenlijk wel, morgen de huldiging van Patrick Roest, ga ik ook wel even kijken. Mijn fietsenmaker woont tegenover het gemeentehuis waar het gaat plaatsvinden en vroeg nog aan mij of ie zijn fietsen binnen zou moeten zetten (het is gewoon koopavond natuurlijk) en of ik dacht dat er veel mensen op af zullen komen.
Heb eigenlijk ook geen idee maar verwacht toch ook wel een flinke opkomst dus misschien handiger als ie zijn fietsen maar binnen zet.
Het weekend ook weer lekker gevuld, heerlijk hoor weer van alles te doen te hebben, daar voel ik me toch altijd wel het beste bij. Weinig gefotografeerd de laatste dagen ook dus hierbij nog een paar foto’s genomen toen de dooi net ingevallen was van de vorstperiode.

 

 

18 gedachten over “Van alles wat….

 1. Wat mijn ervaring met elektrische fietsen is als ze stoppen met ondersteuning, je even de accu loskoppelt en hem weer opnieuw in de contacten duwt.
  Met dat truukje heb ik al meerdere mensen geholpen onderweg.

  1. Geloof me Jan na 4 jaar etteren met mijn Ebike ken ik alle trucjes en tricks wat betref Ebikes. Dus dat heb ik inderdaad eerst gedaan ook. Maar hoop dat het eenmalig is. 😉

  1. Ja was leuk, laten we het maar niet over die fiets hebben pff vandaag al weer storing. Patrick kwam nog een afzakkertje halen in het café hier. Ik was net naar huis gegaan, vond het wel jammer dat ik al weg was.

 2. Ze zitten er weer mooi bij je vogels.
  Gisteren zat er een reiger in de sloot met een vis van wel 30 cm in de bek, Kreeg die dus niet in een keer ingeslikt. Hij/zij zat er aan te plukken en kreeg zo toch heel wat binnen.

 3. Alleen daarom wil ik al geen fiets met ondersteuning: dan ben ik afhankelijk van de accu.
  Mijn schoonzus is weer een groot fan: die haalt de 10.000 km in het jaar wel. De fietsen worden ook steeds populairder onder forenzen en de jeugd. Dus je bent in goed gezelschap (-:
  Met jouw mooie foto’s gaan wij het weekend in!

  1. Ja vandaag al weer storing. Pff flink balen maar goed. Ja ik zou ook niet anders willen hoor hoewel in Apeldoorn fiets ik ook gewoon zonder ondersteuning gaat ook prima hoor iets langzamer dat wel haha. Maar op een Ebike kan je ook redelijk zonder ondersteuning fietsen hoor als ie er uitscheidt.

 4. Wat fijn dat je weer even je verhaal kwijt kon bij je zoon, en hij misschien wel bij jou.Zo kun je steeds makkelijker een ontspannen oma worden!
  Over die fiets gaan we het maar niet hebben, dat roept maar ellende over je af 😉
  Aan mooie foto’s heb jij nooit gebrek.

  1. Dank je wel. Ja was ook heel blij met dat gesprek en het heeft wel dingen opgehelderd zo. Ja die fiets vandaag al weer drie keer storing, weer bij de fietsenmaker hoop niet dat het net zo’n fiets wordt als mijn vorige daar heb ik onderhand mijn buik wel vol van. Baalde ook als een stekker.

 5. Oei, wat vervelend dat er nu al problemen zijn met je e-bike, gelukkig niet ernstig. Mooie foto’s, de ganzen een plaatje zo samen op het hek. Hier wel heel veel ganzen maar zie ze nooit op een hek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s