Ik snap het helemaal niet…..

Ik snap er niets meer van, ik kan gewoon niet meer op de normale manier zoals ik het altijd deed een berichtje schrijven.
Na wat zoeken lukt het me nu wel om via Dashboard een berichtje te plaatsen, althans nu te schrijven en ik hoop dat het ook geplaatst kan worden.
Snap er echt helemaal niets van hoe dat opeens zomaar kan veranderen terwijl ik toch niets geks gedaan heb.
Nou ja vooruit maar ga nog wel eens verder zoeken of informeren. Gek vind ik het wel juist nu ik een abonnement genomen heb en bij mijn gratis versie nooit ergens last van heb gehad.
Kan aan de linkerkant via Mijn site helemaal niets meer bekijken, geen statistieken, geen berichten, kan ook in mijn site niet meer reacties bekijken. Heel vervelend allemaal.
Oké  Het echt een prachtig weekend achter de rug, heerlijk gefietst, terrasje, lekker gegeten, in de tuin gezeten en Wim heeft nog geholpen met een klusje dat ik niet alleen voor elkaar kreeg. Kortom een geweldig weekend was het weer.
Vanmiddag toen ik Wim weer weggebracht had nog een stuk doorgefietst en even langs de Action gegaan, moest nog schuurpapier hebben en beits voor mijn vlonders. Een mooie gelegenheid om meteen een lekker eind te fietsen. Toen ik weer thuiskwam had ik toch ruim 40 km op te teller er bij. Veel wandelaars, motorrijders, fietsers…… en natuurlijk volop baltsende watervogels, zag weer voor ’t eerst zwaluwen, visdiefjes, werd er helemaal vrolijk van.
Thuis nog een poosje in de tuin gaan zitten en wat rommelen. In mijn kasje komen een aantal groentes die ik gezaaid hebben al weer op. Kan nog steeds op een kinderlijke manier zo genieten als je die kleine plantjes boven de grond ziet komen, het blijft in mijn ogen een wonder.
De kikkers en padden houden een orgie in mijn vijver, wat een explosie van produceren van kikkerdril en paddenritten. Mijn vijver ligt er weer vol mee fanatiek bewaakt door de makers er van.
Wilde eigenlijk geen foto’s maken dit jaar maar kon het toch niet laten. Die oogjes overal net boven het water uit.
Dus toch maar weer op de vlonder gaan liggen, dat gaat nog wel maar daarna moet ik ook weer opstaan, de striemen van het vlonder staan overal maar er bleven een paar mooie foto’s over en daar doe ik het dan toch voor.
Van mij mag dit weer blijven hoor, zo heerlijk, lekker tuinieren, fietsen, wat fotograferen, alles zien ontluiken……Buiten eten, geen verwarming aan, sokken uit…….     

De lente is zo prachtig…….

17 gedachten over “Ik snap het helemaal niet…..

  1. Ja daar kan ik nu net niet inkomen. En als ik op help vragen druk krijg ik een leeg scherm net als bij de andere dingen. Moet gewoon nog eens verder gaan zoeken> Dank voor je meedenken.

  1. Dat is ook vervelend, daar heb ik dan geen last van. Misschien ook omdat je veel foto’s hebt ??? Maar goed dat heb ik ook wel. Ik zie het wel, kan nu via via wel bloggen weer.

 1. Nou, wat ik zo gezien heb, zijn er meer mensen met probleempjes met wordpress. Ik heb (nog) nergens last van, maar ik heb mijn blogs eigenlijk altijd al via het dashbord geschreven ……..
  Heerlijk hé die exploderende lente, ik geniet ook volop hoor.

  1. Ik doe het nu via WP Admin en dat zal niet helemaal de bedoeling zijn, ik krijg gewoon overal lege schermen te zien. Echt waardeloos. Maar goed ga nog wel eens snuffelen hier en daar.

 2. Heel vreemd hoor Anneke. Gebruikte je de nieuwe omgeving al om mee te bloggen of zit je daar nu juist in? De omgeving is wit met lichtblauw. Aan de linkerkant in het menu kun je dan naar beneden scrollen en dan op WP admin klikken. Dan kom je in je oude dashboard terecht.. Maar ik lees hier net een reactie aan Minoesjka dat je dat nu zo doet.
  Nee, ik heb nergens problemen mee! Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s