Wat een prachtige dag….

Vandaag lekker een relaxte dag gehad. Vanmorgen met een vriendin op stap geweest en meteen boodschappen gedaan en vanmiddag lekker de polder in. Heerlijk het leek wel zomer vandaag. Hoopte de eerste oranjetipjes (vlinders) te zien en die zag ik ook alleen ze bleven wel langs me heen vliegen alsof ze me uitlachten maar heb het ook vier of vijf plaatsen geprobeerd maar kreeg er niet een leuk op de foto. (dus maar wat geschiedvervalsing en foto’s van vorig jaar)
Dat gold vandaag ook trouwens voor andere foto’s. Soms moet je ook een beetje geluk hebben. Nu veel te ver weg om een duidelijk plaatje te krijgen.
Alleen het nieuwsgierige haasje achter het hek werd nog wel een leuke foto vond ik.
Nog een leuk gesprek onderweg met een jonge vogelaar, op pad met verrekijker en camera

vertelde hij me van alles over zijn vogels die hij vandaag gespot had. Aan zijn beugel te zien schatte ik hem zo begin middelbare school. Zo leuk dat zo’n joch zo enthousiast gaat staan praten en zijn foto’s laat zien.
Nou ja kortom, een heerlijke dag zo alles bij elkaar.
Minder mooi was dat ik op FB las dat Minoesjka (Nel) een ongeluk heeft gehad, aangereden door een auto en ze heeft een verbrijzeld hielbeen, ze ligt nu in het Erasmus MC en wordt morgen geopereerd. Wat naar voor haar zeg, ze was net weer wat aan het opkrabbelen maar ze zit wel duidelijk in de hoek waar de klappen vallen momenteel. Heel veel sterkte Nel en hoop dat je snel mag herstellen.

25 gedachten over “Wat een prachtige dag….

  1. Het was inderdaad mega lekker weer, logisch dat je de natuur opzocht. wat leuk zo ’n jonge knul die zo thuis is in de natuur.
    Wat vervelend voor Nel, nou ja zeg maar gerust rot1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s