Een allegaartje…….

Even een allegaartje van dingen:
Gisteren bericht gehad dat ik aanstaande maandag 30 april geopereerd ga worden om half 11 moet ik er zijn. Vind het heel erg spannend en dat is een understatement. Mijn zus gaat met  me mee en blijft bij me. Wim wilde ook wel naar het ziekenhuis komen maar heb liever dat hij later wat voor me kan doen als ik weer thuis ben. Hij heeft ook geen auto dus moet dan toch nog iemand hebben die wil rijden.
Had weer wat gewonnen een vierkante meter tuinieren. Via zo’n weggeefhoek bij ons in de gemeente worden allerlei dingen verloot en ik doe altijd mee. Dit is al mijn derde prijs wel leuk al weet ik nog even niet waar ik hem neer zal gaan zetten. (luxe probleem)
Vandaag opgehaald met vriendin samen. Bij testcentrum van Stella fietsen geweest voor haar voor een driewielfiets. Ze durft niet meer op een gewone fiets maar ook hierop durfde ze niet meer, denk dat het fietsen voor haar over is, wel jammer want ze wil het nog zo graag maar fysiek en ook in haar hoofd wil het niet meer. Wel zonde voor haar, nu wil ze dan naar een scootmobiel om toch nog niet alleen van haar auto afhankelijk te zijn, ze rijdt nog wel steeds zelf.
Meteen samen even gaan lunchen en lekker kletsen samen. Zij trakteerde voor mijn computerlessen, zo lief.
Onderweg naar huis ook meteen maar een aantal zakken tuingrond gaan halen, die hoop ik nog te verwerken voor maandag. Denk dat ik na die operatie toch even pas op de plaats moet doen en een plantje poten zal wel gauw weer gaan (hoop ik) maar met zware zakken grond sjouwen denk ik niet.
Gisteren mijn eerste interview weer gedaan voor de krant van het zorgcentrum, wat leuk weer om iemand te interviewen, die verhalen die ik dan weer krijg te horen. Echt leuk.
Vandaag stond ik zelf in de krant met een clubje mannen gaan we een seniorenmiddag organiseren en daar had ik een collega voor gevraagd om ons te interviewen en dat is gelukt. Leuk stuk geworden alleen stond er in dat de datum 312 mei is…… dat duurt dus nog wel even haha.
Nog even ook door mijn huis alles een beetje aan kant maken dus eigenlijk nog wel genoeg te doen en dat is maar goed ook kan ik niet teveel nadenken en me bang maken want echt een held ben ik wat dat betreft niet echt.

22 gedachten over “Een allegaartje…….

 1. Toen op een gewone fiets bij mij ook niet meer ging heb ik een driewieler gekocht via MP een hele goedkope simpele zonder versnelling of electrisch. In het begin vond ik dat ook doodeng en bochtjes omgaan durfde ik nauwelijks, zelfs het op en afstappen was eng, terwijl ik verder nergens bang voor ben.
  Maar omdat ik het toch graag wilde heb ik wel doorgezet en ging het na een paar weken langzaam beter. Nu ben ik heel blij dat het weer kan en heb ik een andere gekocht, ook via MP met versnelling en electrisch.
  Ik hoop dat je vriendin het toch nog eens kan proberen en dan niet in een testcentrum maar op haar eigen houtje in haar eigen tijd en zonder toeschouwens

  1. Ja we troffen het ook niet echt met die verkoper, echt zo’n jonge gast, niets mis mee die je dan begroet met “wie kan ik vandaag weer gelukkig maken” . Maar ben toch bang dat ze het echt niet meer durft, zo goed ken ik haar al wel.

 2. Wat een leuk stuk in de krant! En zeker leuk dat je weer meedoet in jouw ‘straatje”. Zie je wel dat je je tijd vanzelf invult? Was ook zo toen je zonder werk kwam en ook nu weer na die afzegging van de krant. Leuk voor je!
  En voor maandag alvast sterkte gewenst. Joh.. komt best goed hoor! Zal aan je denken!

  1. Nou inderdaad hoor, op sommige momenten mis ik het wel eens hoor overal bij zijn maar goed, kom nog steeds tijd tekort en zijn best weer andere leuke dingen om te doen. Ook wel relaxed niet altijd een deadline te hebben.

 3. Wat een klein wijffie ben je? Of zijn die kerels zo groot. Je kan net over de onderrand van de foto kijken.
  Sterkte met het operationeel gebeuren.

  1. Ja klein maar dapper maar ik ben 1.65 die man op de foto rechts van mij, voor de kijker links is wel bijna 2 meter lang. Ik doe het er maar mee, hoef ik niet zo diep te bukken als ik tuinier ;).

 4. Alvast heel veel sterkte en een snel herstel toegewenst.

  Mijn vader was een fervent fietser en toen dat niet meer zo goed ging hebben wij een driewieler voor hem gekocht. Het was er één met de dubbele wielen voor. Deze wielen gedragen zich zoals op een gewone fiets en geven het gewone fietsgevoel in bochten. Plus dat je kan zien of je ergens tussendoor kan. Het was een Helkema en hij heeft er nog jaren plezier van gehad. Ik fietste er ook wel een op en hij fietste geweldig. Misschien moet ze het nog niet opgeven.

 5. O ja bbbrrr. herkenbaar, als ze mij iets kalmerends geven voorkomt het nog net dat ik alsnog naar huis ga. Nou ja, je blijft lekker bezig zo en het helpt natuurlijk wel om je hoofd ergens anders bij te hebben.

   1. Ja en maar hopen dat het ook écht gaat gebeuren want het gebeurt tegenwoordig nogal een dat het door spoedgevallen ineens afgeblazen wordt. Misschien maar dáárvan uit gaan dan heb je weer even rust tot de 30 ste;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s