Bingo !!!!!!!

Ben momenteel al weer druk in de weer met van alles. Deze week is de feestweek in ons dorp en ieder jaar ben ik daar deels vrijwillig en deels als werk bij aanwezig. De week wordt georganiseerd door het café waar ik normaal nog een ochtend schoonmaak. Maar tijdens deze week maak ik die uren in het feesttent.
Het heeft dit jaar een iets anders invulling gekregen. Normaliter was het vier avonden met artiesten maar de laatste jaren bleek dat toch wel iets te veel van het goede dus is het nu teruggebracht tot twee avonden, vrijdag en zaterdagavond komen er artiesten.
Gisteren was het BINGO.  Nou als ik iets niet leuk vind is het Bingo maar goed, ik hoefde ook niet mee te doen maar verkocht muntjes. Het was meteen een goede testcase voor vrijdag en zaterdag als ik ook muntjes ga verkopen. Nu was het nog niet zo druk maar die twee dagen is het gewoon hard aanpoten al kan ik er wel gewoon lekker bij zitten.
Ik heb me trouwens wel verbaasd hoor, denk dat er wel zo’n kleine 400 mensen waren gisteren en ook best jonge gasten erbij die bingo spelen. Zal wel aan mij liggen maar ik snap dat echt niet, kan de lol er ook niet van inzien om zo met zo’n blaadje te zitten en dan die cijfertjes aan te kruisen. En het fanatisme waarmee sommige bezig zijn, onbegrijpelijk. Laat mij maar kaarten of zo daar moet je tenminste nog bij nadenken of kan je nog eens wat zeggen tegen elkaar.
Maar goed gisterenavond ging het prima, heb nergens last van gehad dus vrijdag en zaterdag kan ik ook weer aan de bak.
Gisterenmiddag hadden wij als jeugdwerk een kinderbingo georganiseerd. Het was onwijs warm in die feesttent maar ondanks dat waren er toch zo’n 100 kinderen met ouders of grootouders dus best goed geslaagd evenement voor ons.
Vanmiddag is er een seniorenmiddag. Die werd vroeger door de gemeente betaald maar sinds de herindeling is dat afgeschaft.
Een aantal mensen, waar ik ook bij hoor, hebben de handen in elkaar geslagen om toch weer zo’n middag te krijgen. En dat is gelukt, we hebben sponsoren gevonden die dit evenement willen steunen. Hartstikke leuk natuurlijk dus heb er best zin in vanmiddag.
Toen de seniorenmiddagen er nog waren ging ik altijd al koffie inschenken voor de gasten, zo leuk om te doen en vanmiddag ben ik daar ook weer bij ingedeeld.
Morgenochtend ook nog naar het ziekenhuis voor controle dus drukke dagen voor de boeg maar ook wel leuk natuurlijk om te doen. Zelfs mijn lief heb ik af moeten zeggen voor dit weekend onder het mom van werken gaat voor het jochie……. maar hij komt maandag een paar dagen dus mooi om naar uit te kijken.

16 gedachten over “Bingo !!!!!!!

 1. Het enige wat ik leuk aan bingo vind is een ‘valse bingo’ te spelen. Dan moet je op die hebberige koppies letten als dat uitkomt. 😜

  1. Nou inderdaad en als je dan kijkt wat je soms kan winnen kan je beter dat geld voor kaarten in je zak houden en iets naar je eigen zin kopen. Maar goed inderdaad het wekt de hebberigheid op van mensen……ik pas

 2. Lijkt me leuk hoor dat soort feestelijkheden, zie je in de steden eigenlijk niet meer en dat is best jammer. Fijn dat je het weer “trekt” , wel lastig nog even die ziekenhuis horde nemen , heb je eigenlijk helemaal geen tijd voor;-)

  1. Vanmiddag was het heel leuk. Eerst allemaal artiesten zoals een sneltekenaar en een goochelaar en na de pauze Jacques Herbs. Was een gezellig sfeertje zo’n 350 mensen waren er toch gekomen.

    1. Ja ik zat in een muntenhok zoals we dat noemen en verkocht muntjes het viel daar nog wel mee. Maar in de zaal was het zeker warm is wel een heel grote tent hoor kunnen morgen en overmorgen 2000 mensen in.

 3. Leuk dat je daar zo lekker bij hoort.. haha die Willem werd even op de 2e plek gezet?
  Nou ja, hij zal het ook wel overleven en een leuk vooruitzicht weer als hij maandag komt.
  Heel veel plezier met alles wat je gaat doen Anneke!!

 4. Ja, bijzonder he, dat ook jonge mensen bingo leuk schijnen te vinden. Aan de andere kant snap ik het ook wel. Wij willen nadenken, maar dat doen veel jonge mensen niet meer om plezier te hebben, denk maar eens aan al die hersenloze computerspelletjes, het eindeloze Netflixen …….. zeker jonge mensen willen volgens mij tegenwoordig vermaak zonder nadenken, en dat is Bingo.

  1. Inderdaad ik vind het een hersenloos spelletje. Maar dat vind ik ook van de programma’s vaak op de commerciële zenders.. dat boeit me helemaal niet. Alleen die reclames al.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s