Oude liefde roest niet…….

Nee hoor ik wil helemaal niet terug naar een oude liefde, zou niet weten wie dat dan wel zou moeten zijn. Ben momenteel meer dan tevreden met mijn lief al bewaar ik aan een aantal vriendjes en dates wel goede herinneringen.
Met een aantal dates en vroegere verkeringen praat ik zelfs nog zo nu en via Whatsapp of Facebook en waarom ook niet eigenlijk, er zijn toch een soort vriendschappen ontstaan ook al zien we elkaar dan al jaren niet meer.
Soms ben ik wel heel nieuwsgierig naar mijn eerste echte liefde met de oer-Hollandse naam Piet.
Ik zie hem nog voor me zoals ik hem voor de eerste keer zag. We liepen met een groep meiden mee met de avondvierdaagse in het dorp waar ik op de middelbare school zat.
Hij deed niet mee maar liep met een paar vrienden aan de overkant van de straat, een knalblauwe broek en een wit T-shirt een mooie jongen.
We keken elkaar aan, oogcontact en hij stak de straat over en we maakten een praatje en de rest is historie. We hadden ik denk ruim een half jaar verkering, kwamen ook thuis bij elkaar en deden heel veel samen tot ik een schoolfeest had en hij niet mee mocht op een zaterdagavond.
Hij vond het niet leuk dat ik toch wilde gaan omdat we op zaterdagavond altijd bij elkaar waren. Maar ik ging wel, kom op, hij kon toch wel een dagje zonder mij maar hij kon daar niet mee leven en maakte de verkering uit en ik vond het ook wel best eigenlijk.
Geen hand vol maar een land vol toch. En al snel daarna nam ik het volgende vriendje mee naar huis.
Al de hartjes en zijn naam in mijn agenda doorkrassen haha…. zo ging dat in die tijd.
Waarom ik daaraan nu opeens weer dacht kwam eigenlijk door een voorval bij de Hema eergisteren.
Ik zat een broodje te eten en er liep een man voorbij, beetje van mijn leeftijd, echt een leuke kop en we keken elkaar aan, onze blikken bleven even hangen en ik dacht, goh wat een leuke vent.  Ik weet natuurlijk niet wat hij dacht maar ik zag hem bij de kassa steeds mijn kant uitkijken. Haha sjans op mijn oude dag. Eigenlijk best leuk om weer eens een keer mee te maken.
Niet dat ik op zoek ben naar een date, natuurlijk niet, ben echt momenteel zo blij en gelukkig met Wim, hij is echt mijn maatje en we hadden het dit afgelopen weekend weer zo naar ons zin. Veel gedaan, uit eten geweest, terrasje, samen thuis eten, lekker in de tuin zitten, wandelen in natuurgebied, naar een museum geweest,  met onze benen op tafel lui op de bank naar een voetbalwedstrijd kijken, veel praten en last but not least samen een bed delen.
Maar kijken mag toch zolang ik maar thuis ga eten zal ik maar zeggen.  Wim zal dat ook wel eens doen als hij in Apeldoorn is. Dat vind ik helemaal prima hoor, ben echt totaal niet jaloers en zal ook nooit vragen wat hij doet als ik er niet bent. Niet dat hij niet het een en ander vertelt maar ik vind het prima.
Denk als je ouder wordt dat die dingen niet meer zo spelen, althans bij mij niet. Leven en laten leven en als we samen zijn gewoon heerlijke weekenden hebben. Ik ga er voor…..

12 gedachten over “Oude liefde roest niet…….

  1. Leuk verhaal en ik denk dat je bij dat eerste vriendje een goede beslissing nam, zo’n jonge laat je helemaal geen vrijheid meer als je daarmee trouwt. Ik heb niet zoveel ex vriendjes, eigenlijk maar één en zie ik nog wel eens omdat het een broer van mijn ,ondertussen overleden, zwager is.

    1. Nou dat dacht ik achteraf ook wel als ik toen daar al niet vrij in was. Had best wel wat vriendjes gehad en toen ik gescheiden was wel wat dates leuke ervaringen maar blij dat ik er vanaf ben dat dan ook wel. Heb het goed zo nu.

    1. Ja dat is inderdaad zo leuk he Trees dat we allebei weer iemand gevonden hebben waar het zo goed mee klikt. Zal het eens een keer lezen over je eerste liefde………

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s