Dank zij Paulien…….

 

download

Ik zat nog steeds te tobben met mijn wordpress account dat ik alleen via Admin mijn blogs kon maken. Geen foto van grootte meer kon veranderen of aanpassen waar ie in mijn tekst zou komen, of een galerij importeren.  Kon gewoon niet meer via Mijn site werken of via de reader.

Echt waardeloos en had al overal zitten kijken hoe ik het kon veranderen maar als ik bij hulp kwam kreeg ik ook weer een gewoon blanco scherm.
TOT PAULIEN KWAM ……gisteren
Paulien is een oud collega van me toen ik bij het kraamzorgkantoor werkte, zij werkte mij met zoveel geduld in en de jaren dat we er werkten konden we altijd goed met elkaar opschieten. En dat is zo gebleven, we hielden contact, soms appen maar altijd twee keer per jaar dat we elkaar zien.  Zij komt in de zomermaanden een keer barbecueën en in de wintermaanden ga ik een keer naar Gouda waar ze woont om bij haar te eten of we spreken af in de stad.
Zij hielp mij ook met mijn vernieuwde blog maken, zelf is ze ook al jaren blogster een aantal van jullie kennen haar ook wel. Momenteel heeft ze nog een blog over haar moestuintje dat ze begonnen is op haar balkon. https://eenbalkonstadstuintje.wordpress.com/
Vanmiddag heel gezellig in de tuin zitten barbecueën het was aangenaam weer in de tuin en de wind zorgde er voor dat de barbecue al snel op temperatuur was.
Nu zijn we allebei niet dan die enorme vleeseters dus na twee of drie stukjes hebben we ook wel weer genoeg, het gaat meer om de gezelligheid. Stokbroodje er bij en lekkere salade en heerlijk kletsen.
imagesNa het eten wilde ze wel even een blik werpen op mijn weblog maar ze kon er ook niets van maken eigenlijk. Wel kwamen we via internet op een site waar we vragen konden stellen en dat deden we dus. (waarbij ik wel mijn verkeerde email invulde pff).
En opeens ging er bij Paulien een lichtje op, probeer eens Google Chrome te installeren zei ze en dat deed ik dus. Terug naar mijn blog en jippie ik kon gewoon alles weer er mee, overal weer inkomen en werken. Zo blij mee zeg want het was zo ontzettend vervelend om zo te bloggen. Dus Paulien nog heel erg bedankt voor het helpen en de leuke middag en avond zo samen.
Even nog een vraagje aan andere bloggers, Paulien wist dit ook niet. Ik heb sinds kort een betaald blog van wordpress. Daarom kan ik een eigen domeinnaam aanvragen. Weet iemand of mijn volgers mij dan nog kunnen vinden of moeten die allemaal mij opnieuw gaan volgen?  Ik heb echt geen idee daarvan……..

18 gedachten over “Dank zij Paulien…….

 1. Stel je vraag bij WordPress zelf. Dan krijg je netjes antwoord. Volgens mij houd je gewoon al je volgers en vinden ze je gewoon terug. Zo is het iig bij mij gegaan.

  1. Je gaat naar abonnement in de zijbalk en daar zie je waar je een vraag kan stellen. Je krojgt meestal heel snel antwoord op je vragen. Wel in het engels, maar je kunt zelf gewoon nederlands gebruiken. Gaat echt prima. Ze hebben mij al een paar keer goed op weg geholpen. Succes!

   1. Dank je wel voor je reactie. Ik heb inderdaad een vraag gesteld bij WordPress. Paulien wist een Nederlandse site waar je de vragen kon stellen. Voordat ik die Google Chrome had gedownload kon ik helemaal niets in mijn zijbalk dus ook niet bij vragen stellen dus vandaar dat het ook zo’n tijd duurde. Ik hoop nu antwoord te krijgen. Maar ik ga er vanuit dat jij gelijk hebt. Dank je wel.

 2. Hoop dat je eruit komt. Ik gebruik al jaren Google Chrome. Dat nieuwe Edge van Microsoft gebruik ik niet. En Internet Explorer vond ik vreselijk. Wat gebruikte je dan? En als ik iets wil weten ga ik ook altijd naar WP zelf. Die weten het toch het beste? Succes!

 3. Ik heb nog steeds een gratis site en dat betekent dat je al helemáál geen helpdesk kunt gebruiken.
  Aan mij heb je dus helemaal niets. Ik gebruik fire fox als browser en daarin kan ik gelukkig nog alles doen zoals ik gewend . Er staat wel al een hele tijd dat ik kan overschakelen naar een “verbeterde editor” maar ik kijk wel uit, ik ben de oude manier gewend. Het is wel vervelend dat we soms gedwongen worden om een andere browser te gebruiken dan je gewend bent. Ik hou m’n hart vast als wordpress bezig is alles te veranderen. Ik weet niet of ik nog wel zin heb alles nóg een keer uit te zoeken.

  1. Ja ik kon alleen via WP Admin bloggen en dat was heel vervelend. Geen reader en al die dingen kon ik niet meer gebruiken. Nu met deze nieuwe browser gaat alles goed. En daar ben ik wel blij mee.

   1. Maar toch gedwongen iets anders gebruiken dan je gewend was. Zoiets is er ook met you tube, kun je niet meer bij je eigen filmpjes komen als je geen google account hebt. Dat had ik toevallig wel maar toch, het móet nu en daar heb ik een allergie voor.

    1. Ja inderdaad je moet weer wat anders maar goed was wel blij dat ik weer normaal kan bloggen en doen. You tube doe ik nooit iets mee, maak eigenlijk nooit filmpjes…..

 4. Ja, ik gebruik ook nog steeds een gratis blog, dus op de laatste vraag heb ik geen antwoord.
  En sinds ik inderdaad ook eens problemen gehad heb met Explorer met een bepaalde site gebruik ik Chrome, en daar ben ik erg tevreden over.
  Wel fijn dat je gewoon weer bij de dingen kan die je gebruiken wilt.

 5. Eerst had ik Blogger voor ik naar WP ging. Wat voelde dat eerst verschrikkelijk. Soms denk ik ik ga weer terug naar Blogger. Je kan ergens een cursus WP volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s