Over kerstballen en nog meer….

FA56ED54-2D16-4DCB-BC14-A9D849323013 (1)Vanmorgen ging ik met mijn zus even naar Krimpen fietsen, ze wilde naar de markt maar wel op tijd voor de ergste warmte waar ze heel slecht tegen kan.
Nu had ik vorige week bij het Kruidvat een aantal afdekkers gekocht voor als ik buiten eet, wat ik heel graag doe. Zoonlief wilde er ook wel een aantal hebben maar kon ze niet vinden.
IMG_3107 (1)Afgelopen week met Wim gebarbecued en meteen ze al gebruikt, heel handig voor over salades, vlees, stokbrood  e.d. net wat je te eten hebt. Bij het vlees een groot koelelement er onder werkte perfect.
Had inmiddels al twee Kruidvatten of Kruidvaten wat zal het zijn doorzocht maar niets gevonden dus wilde ik graag nog even naar een ander winkelcentrum om daar bij de Kruidvat te kijken en ja hoor, ik vond er zegge en schrijven 1.
IMG_3110 (1)Nu is daar een winkel waar ze de duvel en zijn ouwe moer verkopen, ze kopen volgens mij restpartijen op en daar wilde mijn zus wel even gaan kijken. Wij daar naar binnen en meteen glinsterden ze ons al tegemoet de eerste kerstballen, ja hoor we hebben ze gespot. Zeven augustus en 35 graden……. het moet niet gekker worden.
Vanmiddag een lekker siësta gehouden, alles dichthouden en gewoon een poosje tv kijken en niet al te veel doen en dan zo rond vier uur weer naar buiten. IMG_3112 (1)Dan is het nog best warm hoor maar onder de luifel, klein beetje wind gaat het best. Even wat boontjes plukken om te eten, heb ook weer vier komkommers vandaag en een flink aantal heerlijke snoeptomaatjes. De tomaten gaan opeens zo hard, ook vier grote paarse tomaten dat wordt voor door de sla. Komkommers maar uitdelen want ik vind ze heerlijk en eet ze ook iedere dag lekker met kaas op brood of zo een stukje uit het vuistje. Jammie ook nog goed voor de dorst.
Vanavond kwamen en vrienden op bezoek, heerlijk nog buiten gezeten al kan mijn vriendin er slecht tegen IMG_3113 (1)maar in mijn tuin is het in ieder geval nog lekkerder dan op haar appartement waar de zon precies heel de avond nog op staat.
Ze zit echt heel de dag met een kacheltje dat koude lucht geeft en een ventilator pff volgens mij krijg je het daar nog warmer van maar ik weet het niet hoor. Ik heb ze niet die dingen in huis. Zo half 11 beginnen de muggen actief te worden en ga ik gedwongen naar binnen maar zo ga ik nog even lekker buiten zitten, even nog genieten van deze zwoele en warme avond, kijken naar de sterren als het niet te bewolkt is………
Opvallend kreeg een berichtje van de statistieken en inderdaad een aantal mensen zijn blijkbaar bezig mijn blogs te lezen, nou dan kunnen ze hun hart ophalen met ruim 2500 blogs. En dat bleek wel want gisteren had ik gewoon 1477 hits pff en zag ik dat 3 of  4 mensen mijn blogs aan het lezen zijn. Ook leuk natuurlijk met dit weer…..;)  en veel plezier er mee…… reageer ook eens…….

22 gedachten over “Over kerstballen en nog meer….

 1. U vraagt, ik antwoord. Lees je elke dag, maar reageer nooit. Waarom niet? Omdat ik je niet ken?
  Zal voor één keer uit de kast komen, ik reageer als Fien, maar heet Francien, woon in de Liemers. Gepensioneerd. Altijd als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. En geniet nu van ons huis (laten bouwen in 1995), met een grote tuin. Totaal 700 m2. Die er nu gortdroog bijstaat, want het is bij ons altijd 2 graden warmer dan bij jullie.
  De moestuin is er bij ons uitgegooid. Had het altijd veel te druk met baan.
  Geniet normaal gesproken wel van mijn tuin aan de rand van het dorp. Uitkijken op een weiland, waardoor helaas de mollen vaak een overstapje maken van weiland naar ons grasveld.
  Zo ga nu de anonimiteit weer in. Maar weet dat ik je met plezier lees en vaak moet grinniken om al je activiteiten in je tuin.
  Groet.

 2. En het is niet eens “ontlurkdag” (of zoiets) 😉 Maar ik denk dat er door de stilte in logland wat meer mensen op zoek zijn naar leesvoer en dan komen ze natuurlijk terecht bij bloggers die géén vakantie stop houden. Ik heb er niet zo’n oog op of ik meer lezers heb dan anders, ( want ik stop ook niet) ik merk het alleen als ik een berichte krijg dat er een nieuwe volger is.

  1. Ja soms krijg je berichtjes zoals je statistieken gaan door het plafond of zo en daarom keek ik even. Had inderdaad ook weer een paar nieuwe volgers erbij dus die lezen dan denk ik ook veel oude blogjes. Ook prima eigenlijk wel hoor die lurkers want zou toch ook niet al die volgers kunnen gaan lezen dan wordt het dagwerk. Heb zo net een leuk clubje blogs die ik lees en op reageer.

   1. Nou snap ik ‘m weer niet… Mijn gemiddelde ligt volgens de statistiek op WordPress Dashboard rond de 65 bezoekers per dag. Dat is erg weinig in vergelijking met jouw 1477. Toch ben ik nog goed ter been, al snap ik die opmerking eigenlijk ook weer niet. We kletsen geloof ik op een geweldige manier langs elkaar heen!

    1. Ik ga het uitleggen. Ik dacht dat je met 65 bedoelde het aantal stappen per dag die je maakt., Dat is twee keer naar het toilet en terug als het niet te ver is haha…… vandaar dat ik het niet snapte. Had niet door dat je het over bezoekers op je blog had…….. Opgelost en die 1477 was maar eenmalig hoor, heb even gekeken zit ongeveer op 120 per dag gemiddeld en dat vind ik ook nog wel best veel…..Fijn weekend.

 3. Toen ik nog werkte, lagen er in augustus altijd al de eerste folders met kerstpakketten, maar nu al ballen in winkels????

  Het schrijven, lezen, bijhouden en reageren van blogs vind ik een tijdrovende zaak, maar ik probeer het wel te doen. Enkele maanden geleden ben ik opnieuw met een blog begonnen en ik geef mezelf tot het eind van het jaar de tijd om te kijken of het me brengt wat ik ervan hoop.
  Ik zou zeggen: reageer ook eens…… 😉

  https://ruraltownliving.blogspot.com

  1. Koekje van eigen deeg haha. Je hebt gelijk hoor, ik zou ook al mijn volgers niet kunnen lezen die blogs anders gaat daar veel te veel tijd in zitten. Dus de blogs die ik volg probeer ik altijd wel bij te houden. Maar kom gauw een keer kijken…….. het wordt weer meer leesweer ;).

 4. Nou al kerst. Het was restje van kerst. Was behoorlijk warm geweest. Echt niet normaal meer. Nog eventjes dan liggen bij Action ook kerstspellen. Moet niet gekker worden ik denk helemaal geen kerst. Pfff…Snoeptomaatjes zijn heerlijk. Komkommer ook lekker fris voor de zomer. Warmte blijft lang hanen in huis. Dat hebben wij ook last van. Toen hadden wij twee ventilator aan. Moet wel voor onze beestje. Fijne dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s