Onverwachte fotoshoot….

Bijen (Klein)

Gisteren had ik onverwacht zo’n leuke dag zeg. Had eigenlijk helemaal geen plannen alleen dat ik zo rond de avond even een bakje ging doen bij Peter die alleen thuis was met Yenthe.
Chantal had een vriendinnenetentje dus en niet dat Peter het niet redt in zijn eentje met Yenthe, daar draait ie zijn hand niet om maar volgende week ga ik ook weer een paar dagen weg dus wilde ik graag mijn kleindochter nog even zien. (en zoon ook natuurlijk maar die zie ik wel vaker omdat ie in mijn dorp werkt).

Witje en bij (Klein)

’s Morgens belde mijn zus nog of ik zin had in een rondje Alblasserdam fietsen dus heb ik dat maar gedaan, gezellig even ergens een bakje gedaan samen en een stukje fietsen. En daar in een winkel zag ik zo’n leuk pakje voor Yenthe voor als het wat frisser wordt kon het niet laten hangen en daar zijn oma’s ook voor denk ik dan maar dus heb ik het gekocht.
Een uur of 5 dus weer naar Krimpen gaan fietsen, toen ik kwam lag ze nog even te slapen in zijn armen, zo schattig maar al snel werd ze wakker. Peter wilde ze meteen aan mij geven maar ik zei, laat haar even wakker worden joh, je zag ze helemaal nog kijken met zo’n halfslapende blik van wat nou weer. Bijene 1 (Klein)
Maar ik deed mijn handen naar voren en meteen begon ze al te lachen en ze had er helemaal geen moeite mee om bij me te komen zo leuk. Haar wangetje was nog helemaal warm van het slapen.
Ze begon meteen al weer te kletsen, echt een meid hoor haha. Ze is op de leeftijd nu dat ze grijpgraag is dus oorbellen, brillen niets is meer veilig. Tijd om mijn kopje thee wat kouder te maken met een scheutje water erin. Dat deed ik toen Peter klein was ook altijd nadat ik een ooit op tv een kind had gezien dat een kopje gloeiende thee over zich heen had gekregen. Echt zo erg verbrand.
Even daarna was het etenstijd, vandaag stond er broccoli met aardappelen op het menu. Ze maken alles vers en vriezen het dan in porties in, dus geen kant en klare potjes.
Witjes 5 (Klein)Hun reden daarvoor is dat, hoewel die potjes van prima kwaliteit zijn, daar vaak groentes door elkaar zitten en ze willen haar aan verschillende smaken laten wennen.
Nou eten kan ze hoor, het ging er makkelijk in terwijl ze nu ook nog afgeleid was omdat ik er was volgens Peter en ik geloof het. Het bakje met aardappelen met groentes was zo opgegeten door haar.  Ik had mijn camera bij me en maakte er wat foto’s van en toen ze daarna nog even een poosje in haar maxicosi zat om “uit te buiken” en later op haar speelkleed lag te draaien en te spelen ging ik er ook mee door. Zo had ik onverwacht een fotoshoot van mijn kleindochter en zoon, zo ontzettend leuk om te doen en ze vond het maar mooi dat oma ook op haar buik op de grond ging liggen. Witjes (Klein)Het is echt prachtig kind (ja welke oma zou dat niet zeggen toch) maar ze is ook echt lief hoor ze treffen het, het is een gemakkelijk kind, weinig huilen. Natuurlijk huilt ze ook wel eens of heeft ze een slechte bui, wie niet maar ik heb het nog weinig meegemaakt. Vandaag was ik er ook zo’n 2 1/2 uur en heb haar helemaal niet horen piepen alleen maar lachen en spelen.
Werd dan ook opnieuw weer helemaal verliefd op haar haha…. heel de avond bezig geweest om de foto’s te bewerken en inmiddels al minstens 10 x weer bekeken.
Helaas mag ik geen foto’s plaatsen dat is wel jammer dan maar dat is hun keuze en ik houd me daar aan.
Dus vandaar maar wat foto’s van bloemetjes en bijtjes (en vlindertjes) die ik vrijdagochtend nam want tenslotte is dit wondertje toen Peter en Chantal dat verhaal daarvan begrepen toch ontstaan.

 

10 gedachten over “Onverwachte fotoshoot….

 1. Zal zeker een bijzondere serie foto’s zijn geworden. Houd ze maar lekker privé al zou ik wel eens willen zien hoe ze er nu uit ziet 😉
  Maar de serie die je geplaatst hebt is ook prachtig, dus je hebt ons wel tevreden gesteld.

 2. Hoewel de foto’s op je blog vast niet zo mooi zijn als je kleindochter, vind ik ze prachtig.
  Zelf zal ik ook niet gauw foto’s plaatsen van mijn kleinkinderen (misschien eens een waarop ze niet al te herkenbaar staan), je weet nooit wie ermee aan de haal gaat, maar jammer is het natuurlijk wel dat je niet met haar kunt pronken;-)

 3. Echt een feestje zo’n dag en ja best jammer voor jou dat je niet met je kleindochter mag pronken. En oma’s doen dat nou juist zo graag. Wat ben ik toch een bofkont, ik mag héél veel van kinderen en kleinkinderen
  Maar natuurlijk houd je je daaraan dat begrijp ik. Wij bloggenoten zijn allemaal wel te goeder trouw maar het is nou eenmaal openbaar en dan kun je niets uitsluiten.
  Ik bof heel erg, ik mag onwijs veel van kinderen en (achter)kleinkinderen. Maar natuurlijk maak ik daar geen misbruik van en vraag ik bij twijfel wat ze willen.

 4. Leuk om zo van je kleinkind te genieten, voor je het weet vliegen ze al weer uit en de foto’s zullen vast goed gelukt zijn dat is jou wel toevertrouwd. Ik maak ook altijd foto’s van de kleinkinderen en bij de geboorte van de zoon gaf ik de 2 kleindochters ieder een boekje met de leukste foto’s.

 5. Is maar goed ook denk ik dat Peter en Chantal het niet fijn vinden als je foto’s plaatst van je kleindochter. Ik denk dat anders je halve blog vol had gestaan met foto’s van haar. Zo trots en blij als je er over kunt schrijven 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s