Najaarsmoeheid…….

Vanavond zat ik ff te appen met mijn zoon en vroeg of alles goed was bij hen en hij zei dat hij moe was. O dat is vervelend zei ik, ff wat rustig aan doen maar ik dacht, pff dat heb ik ook.
Kan momenteel wel waar ik zit of bij wijze van spreken sta in slaap vallen zomaar van vermoeidheid.
Nou had ik ook wel een heel drukke week achter de rug, tijdens onze minivakantie heel veel gelopen, geen auto en geen fiets dan moet je wel veel lopen vaak. Niet erg maar op den duur ook wel weer vermoeiend.
Vrijdag moest ik weer werken en daar had mijn werkgever een lekker klusje voor me, op zich wel werk dat me ligt maar het was niet even lekker rustig aan beginnen na de vakantie maar twee hoeken schoonmaken waar een oude boiler en geiser gehangen had.  Daar was echt jaren natuurlijk niet achter schoongemaakt. Daarna gaan fietsen en boodschappen doen.
Gisterochtend nog inschrijvingen Huttendorp daarna weer rondje fietsen en boodschappen doen en daarna had ik nog een feestje op een dorp ook weer 10 km fietsen dus ik dacht tussendoor even een uurtje op de bank pakken.
Ja een uurtje, had geen wekkertje gezet, ik werd gewoon drie uur later weer wakker en voelde toen nog de moeheid in mijn lijf. Feestje kon ik ook wel vergeten, gratis eten ook haha was zo laat wakker dat het de moeite niet meer was om nog te gaan fietsen. Gelukkig nog een lekker stamppotje rauwe andijvie uit eigen tuin in de vriezer.
Vandaag eigenlijk idem dito, ook vanmorgen van dat grijze weer, wat foto’s uit zitten zoeken en vanmiddag toch nog wel even een rondje gaan fietsen, wilde toch wel wat bewegen nog vandaag. Zag wel dat het weer bessentijd is, geen foto’s gemaakt, te lui om af te stappen vandaag. Daarna gewoon weer een paar uur liggen slapen, zou moe van mezelf worden dus want ’s nachts slaap ik ook gewoon mijn normale 7 of 8 uren.
En nu tijdens het schrijven van dit blogje zit ik al weer te geeuwen dus ga zo lekker mijn mandje maar weer in.
Morgenochtend naar het Huttendorp en nog een vergadering voor ander vrijwilligerswerk, misschien is dat goed om weer wakker te worden. Najaarsmoeheid zou het nu al toeslaan??

12 gedachten over “Najaarsmoeheid…….

  1. De omslag van het weer zegt mijn man altijd als ik klaag over vermoeidheid. Vorige week was ik ook zo moe maar ik geef er niet aan toe. Mooi die bessen foto’s Geweldig de natuur op z’n mooist.

  2. Je bent niet de enige Anneke. Overal om me heen hoor ik het en ik ben ook heel erg moe.
    Ik heb het ook druk gehad, daar niet van, ik heb het wel vaker druk maar dan ben ik na een dagje weer fit. Nu niet dus misschien toch weeromslag of inderdaad najaarsmoeheid.
    De foto’s zijn mooi. Hier ook volop bessen en dus ook vogels:-)

  3. Kan best wel met de weeromslag te maken hebben. Maar je bent ook best wel een bezig bijtje dus zó gek is het nou ook weer niet dat je wel eens moe bent. De bessen zijn best vroeg dit jaar.

  4. Heb er ook wel een beetje last van soms, maar ik noem het maar zomermoeheid. Kan ook zomaar wegsuffen als ik ’s middags op de bank zit. En ’s avonds ook wel. Maar een kwartiertje is al genoeg, dan ben ik er weer overheen. Dat is de zogenaamde ‘powernap’ denk ik. Sterkte ermee en leuk dat je weer betrokken bent bij het huttendorp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s