CV ? De laatste keer

 

Stoeltje (Middel)Dressoir (Middel)Het begint al aardig op te schieten op weg naar mijn AOW.  Wat klinkt dat eigenlijk gek moet ik me dan ineens oud gaan voelen?  Soms heb ik wel eens als ik mijn leeftijd zeg dat ik denk, he echt waar ben ik al zo oud.
Maar goed dat zullen veel mensen hebben. Vanmiddag kreeg ik weer een mailtje van het UWV dat mijn CV verlengd moet worden. Ik ben verplicht om ingeschreven te blijven bij het UWV en dit zal nu wel dat laatste keer zijn dat ik het moet verlengen. Hiep hoi, zal zo blij zijn als ik me daar uit kan schrijven.
Van de gemeente kreeg ik van de week ook een brief dat na de controle die ik een paar weken geleden kreeg alles in orde gevonden was en mijn uitkering voortgezet zou worden. Daar zal ik dus ook niet veel meer van horen.
Daarom zal ik nog blijer zijn als ik er niet meer mee te maken heb. Dat ik AOW krijg en me nergens meer hoef te verantwoorden, te solliciteren  (al heb ik dat gewoon de laatste drie jaar niet meer gedaan hoor, dat werd nooit gecontroleerd, vond het ook onzin op mijn leeftijd) of te melden als ik op vakantie ga of ziek ben.
Naaidoos (Middel)Ook mijn LinkedIn profiel ga ik dan verwijderen, dat “moest” ik toen aanmaken van het UWV maar ik doe er nooit wat mee en krijg iedere keer aanvragen om toegevoegd te worden door mensen. Soms mensen die ik helemaal niet ken. Weg met die zooi. Mijn verplichte inschrijvingen bij uitzendbureau’s heb ik maanden geleden allemaal al afgemeld. Werd gek van die precies bij me passende banen die me aangeboden werden. Pff ……
Echt de vlag gaat uit als ik mijn eerste AOW binnen zal krijgen, dat duurt nog een maand of 3 en dan is het zover.
Vandaag niks over mijn tuin, nou ja nog een kleinigheidje haha. Vind altijd wel weer wat verrassend.  Vanmiddag liep ik in de tuin en opeens zag ik in mijn kasje iets geels, best groot, geen verdord blad of zo dus ik ging kijken en daar zat tussen het rek in mijn kasje en het glas (kunststof) een grote komkommer knalgeel van kleur. Zo stom eigenlijk.
Nu ben ik lid van een FB site Moestuinen en zaden en daar stelde ik de vraag hoe dat kon. Dacht zelf wel dat ik hem te lang had laten hangen, had hem ook helemaal niet gezien eerder en dat werd daar wel bevestigd. Je kan ze nog wel opeten maar hij zou smaken naar kauwgom dus niet knapperig meer. Maar de tip was om er zaden van te winnen voor volgend jaar en dat ga ik dus maar doen. Weer wat geleerd want eigenlijk eten wij komkommers die nog niet rijp zijn. Vandaag mijn twee slaapkamertjes verder schoongemaakt Komkommer geel (Middel) (2)en die kunnen er nu weer een tijdje tegen aan. Heel wat dingen verplaatst en veranderd en blij met het resultaat. Een slaapkamer een beetje nostalgisch geworden al past die tv er eigenlijk dan niet bij maar goed daar had ik geen andere plaats voor..  😉 En mijn trouwe hond bewaakt het kamertje voor me op het driehoek stoeltje.

14 gedachten over “CV ? De laatste keer

  1. Ouder worden gaat vanzelf, je hoeft er weinig meer voor te doen dan er af en toe wat eten in te stoppen en zo nu en dan een flinke dut te doen. En voor je het weet, krijg je dan AOW. Waar je lekker niets meer voor hoeft te doen qua CV en andere ongein. Nog héél even!

  2. Daar staan we nooit bij stil maar inderdaad kun je al zien wat de zaden worden in de komkommers zoals wij die eten. Ik denk dat een zekere jongedame die beer wel weet te vinden over een jaar of twee;-)

    1. Ja vast wel hoor het is nog zo’n lekkere zachte knuffel ook. Ik win tegenwoordig altijd zaden van komkommers tomaten en andere groenten scheelt nieuwe zaden kopen en is ook nog zo leuk om uit te proberen.

  3. Nu ik niet kan werken solliciteer ik niet, maar heb het al die tijd wel gedaan ……. ik overweeg nu zelfs om iets als zzp-er te gaan doen, ik ga het in ieder geval onderzoeken…….. zo zie je,

    1. Ja als je ergens iets kan doen als ZZP=er prima toch maar wat zou je dan willen doen. Je verhuren ergens voor, zou best kunnen hoor adviesbereaus e.d. rijzen ook als paddenstoelen uit de grond. Dus waarom jij niet.

  4. Die leeftijd, meid, ik kan er ook niet bij. Ik je hart en hoofd blijf je gewoon jong!
    Leuk idee zo’n retro-kamer! Ik heb ook zo’n stoeltje, was nog van mijn moeder en dat gaat ook echt niet weg al staat het gewoon in de slaapkamer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s