Hieperdepiep……….

PeterHet eerste deel van oktober blijft voor mij altijd wat dubbel. Acht oktober is de geboortedatum van mijn dochtertje Angela en tien oktober is Peter geboren…….
Geloof dat ik het al eens in eerdere logjes verteld heb maar toen Peter “gehaald” werd (een maand eerder vanwege de eerdere zwangerschappen waarin het altijd in de laatste maand niet goed ging) had de dokter zelf ook de achtste oktober gepland.
Ik zei toen dat ik dat niet zo fijn zou vinden die datum omdat toen ook mijn dochtertje geboren was en het dan helemaal altijd een rare dag voor ons zou worden.
Dat begreep hij helemaal en de enige optie die hij nog had (hij ging op vakantie) was de 10e vandaar dat Peter dus de 10e geboren werd.
Juist omdat hij toch nog eigenlijk te vroeg geboren was en een heel moeilijke start had met een week op de intensive care en daarna nog anderhalve week medium care en zaaltje denk ik nu nog wel eens. Peter 30Misschien maar goed dat hij nog twee dagen langer is blijven zitten. Maar dat zal ik nooit weten of dat zo is natuurlijk. Voor mij gevoelsmatig wel.
Maar vandaag is het dus feest. Peter is 32 jaar al weer geworden……naast een geweldige zoon voor ons sinds een maand of 8 ook een bijzonder betrokken, liefdevolle en verliefde papa van Yenthe en al weer een jaar of 4 de beste maatjes/geliefde met/van mijn lieve schoondochter Chantal.
Zaterdag viert hij het voor familie en vrienden, gezellig vooruitzicht voor het weekend dus.
Maar vandaag is het toch feest……voor ons was en blijft het een wonder dat we toch nog een gezonde zoon kregen. Zo’n enorm cadeau waar ik tot op de dag van vandaag zo ontzettend blij en gelukkig mee ben.

18 gedachten over “Hieperdepiep……….

    1. Ik ben enorm blij met hem en denk dat iedere ouder zijn kind het mooiste en beste vind maar we hebben echt getroffen hoor. Uiterlijk is ook leuk meegenomen maar hoe ze van binnen zijn toch nog belangrijker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s