Help me uit de droom…..

Dames 1Heb al eerder over mijn dromen geschreven. Ik droom vaak en veel en onthou ze ook met grote regelmaat.
Soms word ik zelfs lachend wakker of vind ik het zelfs jammer dat ik wakker word.
En ik heb het ook wel meegemaakt dat de droom na een sanitaire stop gewoon verder ging.
Dromen houden me soms ook nog lang bezig zoals de droom die ik pas had.
En die droom ging over een aantal bloggers, ja het was zelfs geen nachtmerrie maar een leuke droom. Alleen het einde was wat onbevredigend en daarom mijn vraag om me uit mijn droom te helpen.
Wat was mijn droom:Edward cartoon Rietepietz had een aantal bloggers uitgenodigd voor een gezellig middag. Marja was uitgenodigd, zij was samen met haar zoon die gereden had. Ik zei de gek en nog een vrouw die niet in mijn dromen voorkwam vreemd genoeg. En er zou nog een man komen en wel Edward om foto’s te maken.
We zaten gezellig aan de thee te wachten op Edward die nog aan de late kant was. (Foei Edward)
Op een of andere manier was Wim er ook bij, die was meegekomen maar was het gekletst van de dames al lang zat en was met Henk in de tuin verdwenen want daar waren nog wel wat klusjes te doen.
Een mooie tuin was het. Je moest vanuit de kamer via de openslaande deuren een paar treetjes af via een hele brede trap en kwam dan in de tuin.
Wim en Henk konden het goed vinden samen en waren druk aan het rommelen in de tuin.
Wim en HenkWij hadden het ook naar ons zin en kletsten heel wat af. Zo leuk om nu Riet en Marja eens een keer “echt” gezien te hebben. Alleen die vierde vrouw he……. wie was dat waarom zag ik die niet in mijn droom want ze was er al wel.
Dus Riet, Marja help me uit de droom, wie was het want terwijl we daar zo gezellig zaten en de mannen aan het tuinieren waren werd ik wakker en zelfs na een sanitaire stop kwam mijn droom niet meer terug.  Ik wacht het maar ff af of de oplossing toch nog komt.  Werd trouwens ook deze keer wel lachend wakker, zo’n leuke droom was het………..

Sorry maar ik heb alle foto’s met veel plezier van de blogs afgepikt en ge(mis)bruikt……

24 gedachten over “Help me uit de droom…..

  1. Het was zo leuk maar best veel werk om het zo te maken. Heel eerlijk gezegd vond ik die van jou wel het best geslaagd. Heb geen nachtmerries van jou hoor en denk dat het ook wel meevalt…

 1. Gossie wat heb je dat knap in elkaar gefrutseld. Zit ik zomaar met jullie aan de koffie. Gezellige boel. Was Trees misschien de vierde vrouw? Droom jij maar heerlijk verder.

 2. Wauwww, wat heb je dat onwijs leuk gedaan , heel goed gelukt! Ik moest éven kijken om te ontdekken dat het niét Henk was, maar alleen zijn hoofd. Henk draagt ook vaak een spijkerbroek en een ruit overhemd;-) Het zou gewoon rete-leuk zijn als je droom uit zou komen , hoewel ik Edward niet ken maar Marja en jou zou ik inderdaad graag zo knus aan de thee( nou ja liever geen thee voor mij) zitten! De suggestie van van Marja dat Trees de ontbrekende dam zou zijn is niet slecht, zou kunnen en zij kent ons alle drie persoonlijk, misschien was ze daarom niet in je droom aanwezig. Maar misschien was het Marion, die niet meer onder de levende is maar toch een bekend was onder mijn lezers, Zij zou volgende week jarig zijn geweest en spookt op dit moment dus regelmatig door mijn hoofd. . Gewoon een wereldlogje heb je ervan gemaakt;-)

  1. Ik zag het fotootje van die mannen toen ik zoiets zocht en dacht meteen die twee mannen die daar opstaan hebben zelfs ongeveer de goede figuren voor Wim en Henk haha. (Henk had op die foto als ik het goed herinner inderdaad een blauw geruite bloes aan, heb netjes alle foto’s die ik even geleend had weer verwijderd) Was best nog een klusje om te doen maar zo ontzettend leuk. Ja Marion was echt zo’n goede vriendin voor je dat zal je nog steeds wel missen.

   1. Erg leuk gedaan hoor, maar inderdaad, het is altijd heel veel werk om zoiets te maken, maar w;el leuk als het lukt. Ik zag het ook meteen toen ik je site aanklikte en dacht verhip, dat ben ik, en toen ik beter keek herkende ik ook Marja en jou. Heel grappig hoor dit soort dingen. Ja ik mis Marion best nog maar ik ben niet zo heel erg van de jaarlijkse herdenkingen ,volgend voorjaar 3 jaar .

     1. Nee klopt en er zijn vaak aanknopingspunten.Maar zoals jij laat zien zijn bloggers onderling toch ook “met elkaar bezig”. Zeker met hen die nogal wat mee maken. Ik moet zeggen dat ik me af en toe toch een beetje “gedragen voel” door mijn lezers. Of klinkt dat nou weer héél overdreven;-)

      1. Nee dat is echt wel waar hoor, ik zat gisteren bij de Hema en daar zitten altijd twee vriendinnen waarvan de ene ook aan het dementeren is. Ik zit wel eens te praten met hen. Nu zat ik ook daar en vroeg de ene mevrouw of haar vriendin even bij me mocht blijven zitten zodat zij gauw op de markt even nootjes kon gaan halen. Zij verzorgt haar vriendin helemaal. Dus dat vond ik prima, we zaten zo wat te keuvelen. Ze vroeg vaak hetzelfde nou ja hoef jou niets te vertellen. Zo kenmerkend vind ik ook de onrust die ze had dat haar vriendin weg was. En dan moet ik ook aan jullie denken. Vragen welke dag het was, komt ze al terug. Ik kon haar steeds geruststellen en ze werd steeds rustiger maar ook weer zo blij toen ze terugkwam. Heb dat ook met mijn vader meegemaakt natuurlijk. Dus ja je bent toch regelmatig in mijn gedachten haha. voor wat het waard is dan zo op afstand maar toch je hebt gelijk zonder meteen heel sentimenteel te worden dat doet toch goed, mij ook hoor.

       1. Lief dat je het mogelijk maakte voor die vriendin. Dit soort dingen kan heel veel schelen. Ik doe álles met Henk erbij maar veel dingen zouden natuurlijk sneller gaan zonder hem. Gelukkig heb ik tijd zat.
        Hij vraagt dan weer niét heel vaak hetzelfde maar wordt inderdaad ook onrustig is als ik even weg ben, zelfs een beetje als Inge bij hem is maar bij anderen meer.

        Een heel fijne bijkomstigheid van het bloggen zoals in “ons kringetje” gebeurt.

        1. Bij de Hema komen hun ook vaak een bakje doen dus we zitten regelmatig bij elkaar aan een tafeltje dus zij kende mij ook wel een beetje. Hoewel vandaag zag ik ze weer en wist ze niet meer dat ze dinsdag naast me gezeten had. Maar dat geeft niet. Zo’n kleine moeite was het.

          1. Heb zo’n respect voor die vriendin die echt alles voor haar doet. Dan is dat kwartiertjes dat ik er in stak pinuts….. (schrijf je dat zo ) haha……

 3. Wat een leuk logje zeg over je dromen. Je hebt er erg leuke plaatjes van gemaakt. Nou, ik denk veel aan jullie alle drie dus wie weet was ik het wel. Maar waarom dan buiten beeld hè. Ik moet uitkijken dat mijn fantasie niet met me op de loop gaat.. pfff

  Ik loop achter Anneke.. haal per dag wel een logje in…

  1. Misschien was jij het inderdaad maar omdat jij als enige ons alle drie “live” gezien hebt denk ik dat je even op de achtergrond was…… Je hebt wel wat anders even aan je hoofd meis……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s