Beetje vroeg…… toch leuk

Huisjes 2 (Middel)De dagen gaan momenteel zo snel allemaal voor ik het weet is het al weer Kerstmis over een maand is het al weer bijna voorbij….. En dan dit grijze, grauwe, saaie, koude, ongezellige weer meer superlatieven kon ik even niet bedenken om te zeggen dat ik zo’n hekel aan dit weer heb. Geef mij maar 10 graden vorst met een zonnetje er bij. Met dit weer zou ik gewoon het liefst heel de dag gewoon in bed blijven. Dat kon dus vandaag niet.
Mijn klusje voor die vriend afgerond, ook blij dat het weer klaar is, hoe graag ik ook klus die was toch wel meer dan ik verwacht had om te doen. Maar hij was blij en gelukkig er mee en daar ging het toch om.
Dit jaar had ik me voorgenomen om niets te kopen voor de Kerstmis, heb nog zoveel spullen op de zolder staan en eigenlijk zet ik ieder jaar minder neer. Tot ik vorige week bij de Lidl zulke leuke huisjes zag staan, vijf op een rij. Niet van die schreeuwende kleuren. Ik dacht er nog een paar dagen over na maar zaterdag kocht ik ze toch. Echt duur was het niet, 10 euro en verlichting met timer dus dat is gemakkelijk.
Normaliter had ik nooit plaats om zoiets neer te zetten maar met die”kist” in de kamer die ik begin dit jaar kocht bij de kringloop kan ik het wel kwijt.  Natuurlijk meteen proberen zaterdag toen ik ze gekocht had en het ziet er echt zo leuk uit.
Vorige week zag ik bij de Big Bazar zo’n wattenkleed en dat ben ik vanmiddag even wezen halen. Heb wel gemerkt als ik niet toegeef aan dit weer en gewoon op de fiets stap het me ook weer goed doet. Het wattenkleed was er nog,  twee boompjes er bij gekocht bij Zeeman en ik weet dat ik op de zolder nog wat dingetjes heb zoals lantarentjes die ik er bij kan zitten als ik dat zou willen.
Vanavond het kleed er op gelegd, gaatjes er in geknipt zodat de snoertjes niet meer te zien zijn en ik vind het er heel leuk en gezellig uitzien. Beetje vroeg maar ja om het nu nog voor die korte tijd op de zolder te zetten had ik ook geen zin in. En vind het ook wel gezellig als het zo vroeg donker is momenteel al weer.  Donkere dagen voor Kerstmis klopt helemaal.

Huisjes (Middel)

12 gedachten over “Beetje vroeg…… toch leuk

  1. Ja erg vroeg maar als het maar gezellig is. Zelf brand ik alleen een kaarsje en haal wat takken uit de tuin en steek dat in een bakje met wat tierlatijntjes. Van 1 zoon kan je ook niet verwachten dat ze elke kerst komen.

    1. Bedoel je mijn zoon. Ik ben altijd heel makkelijk geweest met wel of niet met Kerstmis komen. Maar ik ben 1e kerstdag jarig dus hij heeft eigenlijk nog nooit overgeslagen en dat verwacht ik dit jaar ook niet. Alleen eten ze niet altijd mee, ze gaan ook wel bij Chantal haar familie eten en dat is prima toch.

  2. Het hoort toch wel echt bij de tijd voor Kerst , als het dan nog half zomer is zoals een paar jaar het geval was vind ik dat niet leuk.Ik heb er dus geen last van, het heeft wel iets zo’n beetje mistige dag! Maar je hebt gelijk dat je er nu alvast van gaat genieten. Het staat echt gezellig.

    1. Nou op de fiets vind ik het echt weinig hebben hoor haha een extra rondje fietsen komt er nu dus niet van. Nee dat grijze weer is nooit mijn ding geweest. Maar doordat ik toch wel iedere dag ga fietsen gaat het beter dan andere jaren..

        1. Zeker maar doe het wel, er is altijd wel een droog half uurtje en als ik terugkom vind ik het niet erg als ik natregen. Moet mijn dagelijkse dosis frisse lucht en beweging wel hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s