Advocaatje met slagroom…

IMG_0838 (2) (Middel)Vandaag wederom geprobeerd om mijn tweede televisie aan te sluiten maar niet gelukt.
Werd helemaal een beetje gestoord van al die stekkers en (gebrek aan) stopcontacten.
Heb alles weer in een doos gegooid en til het maar weer het weekend over want dan komt het er ook weer niet van. KPN nog wel gebeld maar na het inspreken van mijn vraag kwam er een linkje waarin stond hoe het aangesloten kon worden. Ja pff dat stond precies ook zo in het boekje….. weet gewoon niet wat ik fout doe. Alles is echt goed aangesloten. En de reclame “monteur komt langs” proberen ze volgens mij zo lang mogelijk uit te stellen. Dus de volgende keer vraag ik gewoon “informatie over nieuwe aansluiting”  dan reageren ze wel……zou niet nodig hoeven zijn.
Nou ja ben inmiddels al helemaal gewend aan een poosje lezen in bed dus echt missen doe ik hem nog steeds niet.
Uit frustratie maar een flink eind gaan fietsen, wat een verschil met gisteren zeg, pff wat een zeikweer (srr voor het woord) maar kan het niet anders omschrijven. Beetje miezeren en grijs.
Vanmiddag was ik gevraagd om foto’s te maken voor het blad van het zorgcentrum, er was Sinterklaasfeest voor de bewoners. Ze hadden het leuk gedaan, er kwamen drie Sinterklazen dus moest er een kwis gedaan worden “wie van de drie”. Wie is de echte Sinterklaas. Voor alle bewoners ook nog een cadeautje en een speculaaspop. Er werd volop meegezongen met de traditionele Sinterklaasliedjes.
Tussen het foto’s maken door kreeg ik nog een advocaatje met slagroom aangeboden, dat was een tijd geleden dat ik dat opgelepeld had en aan de volle dienbladen te zien is dat best populair.
IMG_0833 (2) (Middel)Thuis gekomen een uur of 4 als een witte tornado door mijn huis gegaan, morgen komen ze een onderzoek doen naar vocht, isolatie en dat soort dingen. Ze komen met 4 mens sterk kreeg ik te horen. Vind het wel een beetje vervelend idee dat ze zelf door mijn huis gaan banjeren met zijn 3en en dat ik dan een gesprek heb met een 4e persoon. Zou liever meegaan. Maar goed kijk wel hoe het gaat morgen. En hoewel Wim zei, het is bij jou altijd netjes toch nog tot 10 uur bezig geweest. Dit nog even, dat nog even maar dan ben ik er ook meteen weer tot volgend jaar van af behalve natuurlijk sanitair en keuken.

31 gedachten over “Advocaatje met slagroom…

 1. Je wordt inderdaad soms tureluurs van al die snoertjes, stekkertjes en plugjes Anneke, maar uiteindelijk zal het toch wel goed komen. Je hebt de foto’s zeker gemaakt, vóór het advocaatje met slagroom, want ze zijn nog mooi scherp.

 2. Zou het ook niet zo fijn vinden nee… als vreemden door mijn huis gaan. Maar ervoor speciaal aan het werk gaan zou ik niet zo snel doen. Het enige meubel waar bij mij rommel ligt is mijn bureau. Verder geen toonzalen hoor, maar wel opgeruimd. WC’s en badkamertje op vaste dagen en verder doe ik wat als ik zin heb. Jan stofzuigt altijd en ik dweil daarna de keuken en gang en doe de rest.

  1. Ja ik heb ook zo wel mijn vaste dingen. Maar nu was het best even een zootje voordat ze kwamen omdat ik de kerstboom (echte) had neergezet en dan heb je altijd wel rommel van. Dus toch maar even gedaan.

 3. Lekker advocaat met slagroom! Niet druk om maken die mensen doen hun werk en als ze wat meepikken weet je meteen wie het vedaan heeft 1 van de 4. Het zijn mannen die wel wat gewend zijn aan rommel!

  1. Was niet zo bang dat ze wat zouden stelen hoor maar gewoon het idee…. maar goed het viel allemaal best mee. Ze moeten toch kijken wat er gedaan moet worden. Ging vooral om ramen en isolatie.

 4. De service bij aansluitingenblijft tekort schieten.
  Bij vrienden kreeg ik deze week ook weer een rampverslag bij een nieuwe aansluiting.

  Drie man sterk door mijn huis sjouwen zonder dat ik erbij ben zou ik weigeren.
  Het zal wel goed bedoeld zijn, maar toch …

  Misschien moet je erna voor jezef maar een advokaatke met slagroom klaar zetten?

  Bemoedigende groet,

 5. Ik dacht dat de generatie die een advocaatje met slagroom at ondertussen wel uitgestorven was. Hoewel het best lekker is werd dat in mijn generatie allang niet meer geserveerd op feestjes. IK ben vang dat de muziek ook vaak een beetje uit veel eerdere generaties stamt.
  Ja vervelend mensen die in je huis rondgaan, , nou ja, het zal wel voor een goede zaak zijn.

    1. Dat heb ik ook wel eens hoor. Had ook zoiets drie Sinterklazen en dan de echte laten kiezen. Vond het meer iets voor de lagere school of zo. Maar goed als ik de reacties van de mensen zag, heb echt zitten kijken hoe ze er op reageerden. De meeste vonden het volgens mij heel leuk. Zelf vond ik het een beetje kinderachtig maar goed……

     1. Wie van de drie was toch wel een oud TV spelletje dat de meeste bejaarden wel gekend hebben, zo heel gek is dat misschien niet eens. Op zich is kinderachtig niet heel erg, bij demente mensen, die zijn ook eigenlijk een beetje kind maar dié zullen het spel dan weer niet snappen.

      1. Dit waren geen dementerende mensen die wonen op een andere afdeling daar ging de Sint zelf naar toe. Er wonen daar ook nog veel mensen gewoon in kamers die alleen wat meer verzorging nodig hebben en niet meer alleen thuis kunnen wonen.

          1. Ja dat klopt hoor. Vond die beroepen ook altijd zo verrassend. Ze hebben het later nog eens gedaan maar dan is het toch anders. Het was een tijdsbeeld ook weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s